Om Eagle Eye Director II

4. august 2020  

Videokonference

Af Stig Klein, Channel Manager, Poly.

Salget af EagleEye Director II har fået et stor løft, dels pga den generelle stigning af salget af videoløsninger, dels fordi salget af Native MS Teams møderumsløsninger har haft positiv indflydelse. Kender du ikke EagleEye Director? Så læs artiklen her.

Hvorfor er EagleEye Director et super interessant kamera at have i møderum, bestyrelseslokaler, auditorium, kantiner….?

Kameraet skaber en dynamisk oplevelse ved hjælp af tre teknologier:

  • Speaker Tracking (herefter ST)
  • Group Framing (herefter GF)
  • Picture In Picture (herefter PiP).

De to kameraer m. 12 X Zoom leverer særdeles overbevisende ST ved hjælp af 11 mikrofoner, mens det lille PiP kamera filmer hele lokalet – dette kompileres sammen til én videostrøm, og sikrer en fantastisk dybde-oplevelse af lokalet.
Videomøder kan opleves trivielle og statiske – EagleEye Director giver en dynamisk, levende oplevelse, som påvirker mødet positivt.

Billedet herunder viser et dybde-billede fra en EagleEye Director. Teams-oplevelsen kender vi alle med et super lille PiP- billede hvorfor en EagleEye Director giver et tiltrænget løft.

I hvilke scenarioer fungerer EagleEye Director?

En af fiduserne med EagleEye Director er, at samme produkt kan bruges til både Poly SIP/H.323 Codec (Group Series / G7500) og som USB Webcam. Det eneste man skal være opmærksom på er, at der er forskellige måder at installere produktet. Se side 3-8 i denne setup guide (åbner i nye fane). Det, man skal være opmærksom på er, at lyd fra bagerste ende af lokalet skal igennem EagleEye Director på forskellige måder, alt efter setup, for at man kan lave ekko-neutralisering og kun tracke på baggrund af lyd i selve lokalet.

  • Bring Your Own Device-møder: EagleEye Director II er lavet som et webcam, som kan bruges hos kunder som har en strategi baseret på Bring Your Own Device. Plug USB i din PC, og så er der fuld fart på. Kameraet er certificeret til SfB, Teams, Zoom mv.. For eksempel sammenkoblet med en Neets USB med CEC giver dette setup rigtig god mening, da højttaler og kamera bliver til ét kabel, og skærmen tænder automatisk når USBen indføres i PC.
  • Poly/PexIP lokaler: Forbind til jeres Poly Codec. Uanset hvilken platform du har registreret din EagleEye Director leverer kameraet den samme overbevisende oplevelse.
  • Native Microsoft Teams: Produktet er MS Teams-certificeret, og er derfor en Teams-enhed, hvilket betyder den er på listen og Microsoft Teams Kameraer. EagleEye Director kan derfor sættes til alle MTR enheder, eller Surface HUB produkter. Se evt.  mere på Microsofts website. (ny fane) . Som alle andre Teams-certificerede produkter vil EagleEye Director kunne opdateres via MTR enheden og fremgå i Teams Admin Center (TAC).

Er EagleEye Director ikke alt for dyr?

Ja, bestemt for nogle kunder. Men for især store mødelokaler, og med de prisjusteringer som er sket fornyligt, er det bestemt interessant for mange mellemstore og store organisationer. I vores nye MTR bundle G80-T spares ekstra, da EagleEye Director bundles sammen med vores MTR system.

Demo video af EagleEye Director II kan ses her (ny fane)

Kan man lave “cascade” med EagleEye Director?

Man kan lave en cascade af to systemer over netværk, hvor enhederne arbejder sammen. På den måde kan få fordelagtige ST samt GF-vinkler, som udnytter lokalets størrelse til fulde.

Demo video af EagleEye Director i Cascade Mode (ny fane)

Eksempel på mødelokale tilknyttet Poly MTR:

Eksempler på cascade lokaler: