IsiCom Denmark A/S – en pionér indenfor Unified Communications i Danmark

IsiCom Denmark A/S (tidligere Ergotel A/S) er distributør af kvalitets-headsets og konferenceløsninger i Danmark, på Grønland og Færøerne. Distributionen foregår via et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere, hvilket betyder, at vi ikke sælger direkte til slutkunder.

Vi har gennem mere end 20 år, opbygget et meget stærkt koncept som specialiseret value add-partner, vi udvikler os løbende og tilpasser os markedsudviklingen inden for kommunikationsløsninger.

Vi er gået fra at være headset-specialister til fuldt ud at favne hele bredden af kommunikations-løsninger. Fra headset til voice og video. Fra single-brand til multi-brand.
I samarbejde med vores forhandlere og partnere kan vi yde ekspertrådgivning i alle faser af købet, fra behovsanalyse til levering og efterfølgende support – også hos slutkunden. IsiCom Denmark sikrer handel med vores produktkategorier er enkel, sjov og rentabel og er samtidig også en nøglepartner, der leverer stor værdi til vores leverandører.
Vi bidrager med ekspertise, vi skaber muligheder, og vi er altid klar til at hjælpe.

Fra dansk til nordisk

Vores stærke tro på os selv og på vores produktområde betød, at vi i 2019 tog en aktiv beslutning om at udvide vores forretning, ved at fusionere med svenske IsiCom AB (distributør af Poly gennem mere end 18 år).

Ved sammenlægningen af Plantronics og Polycom i 2018, fik IsiCom distributionen i hele norden. Det tidligere Ergotel A/S blev dermed en del af den første rigtige værdiskabende og specialiserede nordiske value-add distributør af headset, voice og video og i februar 2023 skiftede Ergotel A/S navn til IsiCom Denmark A/S.

Vores ekspertise inden for disse områder er stærk, og vi ser tydeligt disse produktområder som helt essentielle for samarbejdskulturen i alle typer af organisationer. Dette er en rejse og en forretning, som IsiCom vil drive frem på det nordiske marked.

Vi fortsætter med at udvikle os og vi føler stærkt og tydeligt, at vi både kan og vil gøre mere i dag end vi gjorde i går.

Vi har de stærkeste brands på markedet

Vi er ikke blot den stærkeste nordiske distributør, vi har også de stærkeste brands, inden for kategorierne headset, voice og video.
Vi tilbyder løsninger fra både Konftel, Poly|HP, Jabra samt EPOS.

Vision

Vores vision er kort og god: Vi skal være det indlysende og mest attraktive valg for dig, der sælger eller vil sælge de bedste kommunikationsløsninger inden for headset, voice og video. Vi vil sikre dig et naturligt valg, fra de førende brands inden for kategorierne hos en distributør, hvor ekspertise, rådgivning og løsninger til dig og dine kunder, altid er den bedste. Vi vil tilbyde de bedste løsninger til at opfylde vores partnere og deres kundes behov.

Mission

At sikre valg af kommunikationsløsninger gennem de bedste samarbejdspartnere, både
hos producenter og partnere. Vi vil sikre, at alle har mulighed for effektivt at blive klart set og hørt, uanset hvor de befinder sig. Distance og placering må ikke længere være en hindring for effektiv og god kommunikation.

Bestyrelse og ledelse

IsiCom Denmark A/S ledes af adm. direktør Michael Westh, og bestyrelsen består af bestyrelsesformand Martin Rahbek (adm. direktør i Moranti A/S), bestyrelsesmedlem Michael Westh (adm. direktør i IsiCom Denmark A/S) samt Magnus Ohlin (CEO i IsiCom AB).

Mød IsiCom Denmark A/S

Michael Westh – Direktør

Som direktør har Michael en meget afvekslende hverdag, med faglige opgaver, administrative opgaver, salg og ledelse. Michael har et fantastisk team i Isicom Denmark (Tidl. Ergotel), så jobbet er spændende, sjovt og udfordrende. Michael startede Ergotel i 1999, ene mand, og har derfor været en del af udviklingen fra af være ene distributør af Plantronics (nu Poly|HP), fusioner, nye brands, nye medarbejdere og sidst men ikke mindst samarbejdet med IsiCom AS i Sverige. I 2023 ændrede Michael navnet fra Ergotel til IsiCom Denmark. Michael motiveres af vækst og udvikling, og det glæder ham at se sine kollegaer udfolde sig, til gavn for sig selv og virksomheden.

I sin fritid nyder han at køre på motorcykel, en Triumph Street Triple, som giver ”en super følelse af frihed”.

Favoritcitat”Der findes ikke noget du ikke kan – kun ting du ikke har lært endnu”

1606162-Ergotel-40092-Edit
Telefon: 26 16 60 02
Email: mw@isicom.dk

Charlotte Skou – Business & Process Manager

Charlotte har siden 2007 været en del af IsiCom Denmark’s (tidl.Ergotel) overordnede ledelse samt har med hele værdikæden at gøre: Indkøb, lager, salg, IT, administration, optimering af processer samt marketing. Hun har oplevet virksomhedens udvikling gennem mere end 15 år. Så Charlotte har tilegnet sig et suverænt overblik, dedikeret ansvarlighed og evne til rettidig eksekvering. Charlotte motiveres af devisen, Work smarter, not harder.

Når Charlotte ikke er sammen med sine børn eller elskede hund, nyder hun korte og lange ture på motorcykel, samt at rejse til de dele af verden, hun stadig ikke har været i.

Favoritcitat: “The greatest glory in living, lies not in never falling but in rising every time we fall” (Nelson Mandela).

1606162-Ergotel-40024-Edit
Telefon: 40 46 25 27
Email: cs@isicom.dk

Ulrik Hartmann – Senior Account Manager

Ulrik kom til IsiCom Denmark (tidl. Ergotel) i 2011, medbringende stort og mangeårigt produktkendskab fra telebranchen. I dag har Ulrik ansvar for forhandlere på ”Hovedlandet” og på Fyn hvilket kræver en del tid på landevejen. Det er vigtigt for Ulrik at komme rundt og møde sine forhandlere ofte da han er af den opfattelse af fysiske møder giver en anden form for stærke relationer.

I fritiden gi’r Ulrik den som kok hjemme hos familien i privaten i Esbjerg. Golf bliver der heldigvis også tid til, selv om det jo blæser en del på de kanter.

Favoritcitat: “Smil til dem du møder på din vej, det kan være du møder dem igen” (egen)

1606162-Ergotel-40133-Edit
Telefon: 23 61 26 14
Email:  uh@isicom.dk

Martin Schrøder – Key Account Manager

Martin startede hos IsiCom Denmark (Tidl. Ergotel) i foråret 2022. Martin har tidligere være såvel account manager som produktspecialist i branchen gennem mange år, så Martin kender i den grad vores del af IT-branchen og motiveres af at finde den helt rigtige løsning til kunderne. Martin er altid generelt nysgerrig på nyt hardware – ”jeg kan slet ikke lade være”, som han siger.

I fritiden er Martin familiefar hjemme i Kalundborg, hos sin kone og to børn. Han elsker af at følge med i fodbold, især Manchester United, samt opgradere huset fra halvfjerdserne – som efterhånden er på V8.

Favoritcitat“It’s easy to look sharp when you haven’t done any work”


Telefon: 50 60 09 09
Email:  ms@isicom.dk

Vi støtter:

 

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48