Fjernundervisningsløsninger

Velkommen til vores temaside om løsninger til fjernundervisning fra de tre globalt førende mærker: Konftel, Poly og Jabra. Siden opdateres løbende, så lav gerne et bogmærke i din browser.

Fjernundervisningsløsninger fra Poly

Polys video-, stemme- og indholdsdelingsløsninger giver undervisere mulighed for at levere ekstraordinære, meget effektive læringsoplevelser “ind og ud af” klasseværelset. Læreren kan give alle den nødvendige sikkerhed, mens samarbejdet bliver lettere, hurtigere og øger produktiviteten.

Presenter tracking med Poly Studio – ideelt til fjernundervisning

Hverken elever eller lærere har nogen fordel af, at lærerne skal sidde helt stille og kigge ind i et kamera. I denne korte film viser Polys produktchef hvor stor fleksibilitet underviseren får med Poly Studio.

Hybridundervisning med Poly Studio

Denne korte video viser meget konkret, hvordan Union Christian Academy anvender Poly Studio i deres hybridundervisnings-løsning. Der anvendes blot ét stk Poly Studio i et klasselokale hvor der samtidigt kan være 10 studerende, med behørig social afstand.

Hybridundervisning med Poly Studio

Denne korte video viser, hvor effektivt Poly Studio fastholder underviserens bevægelse og talegengivelse. Det giver underviseren stor fleksibilitiet. Poly Studio er samtidigt Polys absolut mest overkommelige produkt prismæssigt.

Poly Studio på amerikanske folkeskoler

I denne korte video forklarer den lokale IT-chef for offentlige skoler i Boston hvordan man har brugt Poly Studio til fjernundervisning. Videoen er henvendt til lærere, primært.

At komme igang er pærenemt

At oprette et klasseværelse med Poly Studio er en leg med en simpel USB-forbindelse, der bliver dit alt-i-et high definition-kamera, rumfyldende højttalere og vidtfavnende mikrofon.

Løsninger til hybrid-undervisning

I stedet for at vælge mellem personlig undervisning eller fjernundervisning planlægger lærere og deres elever nu en hybrid læringsmodel. Poly tilbyder overkommelige, skalerbare video- og lydløsninger til denne nye model, der giver undervisere mulighed for at opbygge teknologiforbedrede klasseværelser, der kan betjene både personlige deltagere og eksterne deltagere.

Fjernundervisningsløsninger fra Konftel

Konftels videokits er pakkeløsninger, der gør fjernundervisning utroligt nemt og overkommeligt. Uanset hvilket samarbejdsværktøj du bruger, Google Meet, Zoom, Hangout, Teams eller noget andet, fungerer Konftels løsninger problemfrit med alle. Alt du skal gøre er at slutte et USB-kabel til computeren og starte lektionen.

For studerende i hjemmet: Konftel C20Ego

Konftel Ego er en ukompliceret og enkel højttalertelefon med USB og Bluetooth®. Den krystalklare lyd holder eleverne engagerede hele dagen.

Konftel Cam20 er perfekt til desktop-brugere. Let at installere og oprette forbindelse via USB.

Én kabelforbindelse. Den studerende behøver kun at forbinde et kabel til computeren for at forbinde lyd, video og skærm. Fungerer med alle apps.

Til små klasse-rum: Konftel C2055

Konftel 55 er en højttalertelefon med et optageareal på 30 m2 og som giver krystalklar lyd.

4k-kameraet med 123° betragtningsvinkel kan placeres på skrivebordet foran skærmen / smartboard. Forudindstillinger gør det let at skifte mellem forskellige steder i klasselokalet.

Én kabelforbindelse forenkler brugen, fordi læreren kun behøver at forbinde et enkelt kabel til sin bærbare computer for at forbinde lyd, video og skærm / smartboard. Fungerer med alle apps.

Almindelige klasse-rum: Konftel C50800 Hybrid

Konftel 800 er Konftels mest kraftfulde konferenscetelefon. OmniSound® lydteknologien skaber en naturlig nærhed i dialogen. Kan let tilsluttes i daisy-chain med tre enheder for at udvide lydfordelingen og optagelsesområdet.

Konftel Cam50 er et PTZ-kamera med enestående optik og med forudindstillinger for nem panorering / vipning og zoomning mellem forskellige steder i klasselokalet.

Én kabelforbindelse forenkler brugen, fordi læreren kun behøver at forbinde et enkelt kabel til sin bærbare computer for at forbinde lyd, video og skærm / smartboard. Fungerer med alle apps.

Konftel på amerikansk gymnasium

I denne korte video forklarer rektoren hvordan Konftel-teknologi er installeret til fjern- og hybridundervisning. Løsningen er baseret på Konftel / Microsoft / Lenovo HUB.

Fjernundervisningsløsninger fra Jabra

Undersøgelser har vist, at 44 % af studerende/elever er utilfredse med lyd- og/eller videokvaliteten i forbindelse med fjernundervisning. Som lærer er man afhængig af god lyd- og videokvalitet for at kunne skabe optimale betingelser for læring, og hvis man kombinerer Jabra Evolve med Jabra PanaCast, kan underviseren bevæge sig frit omkring i sikker forvisning om, at de studerende / eleverne både kan se og høre klart og tydeligt hvad der sker. Der er med andre ord garanti for, at fjernundervisningen får topkarakter.

Hvordan planlægges den mest optimale og fleksible løsning?

Jabra har netop publiceret en ganske fremragende video, der giver gode tip til, hvordan underviseren kan finde frem til den bedste og mest fleksible løsning, givet de konkrete behov.

Teknologi, der kan forbedre undervisningen og engagere læring

Undervisning i klasseværelset kan være sat på standby, men arbejdet med og uddannelsen af de studerende fortsætter. Den gode nyhed er, at du fortsat kan undervise og engagere de studerende, selv på afstand. Man skal have mulighed for at bevæge sig frit omkring, når man underviser og præsenterer undervisningsmateriale, og vælger man et kamera med 180 graders-visning af lokalet og kombinerer det med et headset med krystalklar lyd i professionel kvalitet og en pålidelig trådløs forbindelse, behøver man ikke føle sig begrænset af et eventuelt krav om fjernundervisning.
Med tre 13 megapixels kameraer og vores patenterede video stitching-teknologi i realtid, sikre Jabra PanaCast dine elever væg til væg-dækning af undervisningslokalet i knivskarp kvalitet og høj opløsning. Og med et headset fra Jabra Evolve-serien får du professionel lydkvalitet, en batterilevetid på op til 15 timer og let trådløst design, så du kan bevæge dig frit omkring og give de studerende akkurat lige så inspirerende undervisning som i klasseværelset.

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48