Om Jabra (del af GN-gruppen)

Leverandør af lyd til hele verden i 150 år

Som en del af GN-koncernen har lyd været en del af Jabras DNA i mere end et århundrede. Jabra var de første til at trække telegrafkabler mellem Europa og Asien, de første til at udvikle ultra-støjreducerende mikrofoner og de første til at integrere en pulsmåler i et sæt sports-earbuds til placering direkte i øret. Så når det drejer sig om kvalitetslyd i alle former, kan man vist roligt sige, at Jabra kan mønstre en vis ekspertise.

Jabra er den eneste virksomhed i verden, der har samlet lydteknologi til forbrugere, professionelle og det medicinske segment under ét og samme tag, og det er takket være denne unikke ekspertise, at virksomheden kan udvikle og skabe de intuitive løsninger, som den er så kendt for.

Grundlæggeren af GN startede med en vision om at knytte hele verden sammen. I dag, 150 år senere, arbejder GN stadig for at gøre denne vision til virkelighed – med banebrydende teknologi, der hjælper dig med at holde forbindelsen og med at høre mere af det, der virkelig betyder noget.

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48