Om Konftel

Svenske Konftel er en af de største udbydere af video konference-udstyr med vægt på den højeste kvalitet indenfor lyd og billede.

Virksomheden blev grundlagt i 1988 og var den første indenfor konferencetelefoni. Siden da har Konftel udvidet sin portefølje og tilbyder nu high-end videoløsninger til såvel personlige møder som store konferencelokaler: Lige fra små, professionelle kameraer, som du hænger på skærmen til store videoløsninger med konferencetelefoner og ekstra mikrofoner.

Fælles for alle produkterne er enkelheden, og at alt kan tilsluttes via et enkelt USB-kabel ved brug af Konftel Hub. Konftel definerer det som Bring Your Own Meeting. Med Konftel er man ikke låst på en specifik platform. Konftels løsninger fungerer perfekt sammen med alle kendte mødeplatforme, Google Meet, Microsoft Teams, Zoom osv.

I 2018 modtog Konftel det anerkendte konsulenthus Frost & Sullivans pris for: Global Tabletop Audio Conferencing Endpoints Customer Value Leadership Award “Konftel has a broad and compelling solutions portfolio and a reputation for solid product quality”.

Konftel er således et high-end brand indenfor video og konference-udstyr og det er netop derfor IsiCom har arbejdet tæt sammen med Konftel i en lang årrække. Konftel har video- og lydprodukter til alle formål og steder, i uovertruffen svensk kvalitet.


Imponerende optik

Uanset hvilken videopakke du vælger, kan du være sikker på, at du får et kamera, der leverer et skarpt billede i højeste kvalitet.

Konftel Cam50 er USB-kameraet, der giver enestående billedkvalitet til dine videomøder og til en brøkdel af prisen på sammenlignelige konference-kameraer med PTZ (Pan-Tilt-Zoom).

Konftel Cam20 er ingen undtagelse. Et 4K-kamera med en billedvinkel på 123 °, der passer perfekt i de mindre rum.

Konftel Cam10 er et professionelt webcam til personlig brug. Full HD, 90 ° betragtningsvinkel, 4x digital zoom og indbygget objektivdæksel.


OmniSound® med kraft og krystalklar lyd

Konftels lydteknologi OmniSound® med fuld duplex garanterer en effektiv og krystalklar lyd i begge retninger.

Kombinationen af følsomme og præcise mikrofoner med 360 ° lydoptagelse og effektive højttalere sikrer lyden til alle deltagere, så de kan slappe af i den viden, at alle parter bliver hørt i optimal kvalitet.

Videomøde-løsninger

Vi har brug for videomøder i mange typer mødelokaler og miljøer. Uanset forbindelse og mødestørrelse har Konftel løsninger, der passer til dine behov.

Se også gerne Konftels oversigtsdokument og glimrende brochure

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48