Om Unisynk

Vi tilbyder et bredt sortiment af de fremragende kvalitetsprodukter fra svenske Unisynk: ladekabler, USB-hubs, opladestationer og autoholdere.

De fleste produkter har 3 års garanti (nogle endog 5 års garanti), er certificerede efter de mest krævende standarder, herunder handicapvenlighed og opfylder dermed på elegant og brugervenlig vis alle behov relateret til tablet-PC’ere, PC’ere og Smartphones.

Firmaet bag Unisynk hedder Universal Creation AB og blev startet i Stockholm, Sverige, juli 2012 af Gabriel Olsson og Johan Thelander. Universal Creation AB ejer Unisynk-mærket, og lancerede sit første produkt den 31. oktober 2013. Siden da er virksomheden vokset til en af ​​de førende producenter i Norden inden for kategorierne: strømforsyninger, trådløs opladning, kabler, computere , usb-c hubs, lyd- og bilholdere.

Missionen er at forbedre mobil- og computerstrømforsyninger og tilbehør til et højere niveau, både med hensyn til ydeevne, sikkerhed, bæredygtighed og design. Det gør Unisynk ved både at udvikle og kontrollere elektronikken indeni samt tilføje innovative og smarte funktioner og banebrydende design. Unisynks ingeniører har +25 års erfaring inden for teknisk innovation, udvikling af forbrugerprodukter og industristrømforsyninger.

Unisynk er IPR-ejere til patenter, designbeskyttelser, og ejer værktøjerne og kontrollerer hele værdikæden fra start til slutforbruger. Nogle produkter er 100% lavet i Sverige og al elektronik er lavet i Kina.

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48