Sig farvel til baggrundsstøjen!

Der er støj alle steder – også på din bundlinje.

Hold fokus med et headset, der
lukker baggrundsstøjen ude

Med et headset, der aktivt lukker baggrundsstøjen ude, kan du og dine kollegaer holde fokus! Slut med konstante forstyrrelser og afbrydelser. Det giver en langt mindre stressende arbejdsdag og er synligt på bundlinjen. Der er mange modeller at vælge imellem, så der er et headset der passer til en hver arbejdsplads og enhver medarbejder.

 

 

 

 


Hvad siger medarbejdere om støj?

 

En kort introduktion til støj på bundlinjen

Teknologien bag Polys (tidl. Plantronics) Active Noise Cancellation

Polys headsets er et resultat af adgangen til omfattende udviklings- og testfaciliteter samt mere end 50 års erfaring inden for lydteknologi og -innovation. Poly benytter en bred vifte af teknologier, inklusive:

  • Støjreduktion: Poly opnår optimale resultater ved at benytte aktiv og passiv støjreduktion både til at overføre lyd (hvad du hører) og modtage lyd (hvordan du lyder).
  • Digital Signalbehandling (DSP): Den digitale signalbehandling i Polys headsets giver din stemme en mere naturlig lyd ved hjælp af specialdesignede algoritmer.
  • Sidetone: Denne funktion giver out-of-band feedback i realtid for at give brugeren indsigt i, hvordan de lyder for modtageren under et opkald.
  • Mikrofon system: Ved at benytte flere mikrofoner i én enhed kan man opnå exceptionelt klar lyd.
  • Hørebeskyttelse: Polys SoundGuard-teknologi sikrer, at høje toner hurtigt reduceres til et passende niveau ved hjælp af en avanceret tretrins-proces, der beskytter brugeren mod pludselige stigninger i lydniveauet.

Sig farvel til baggrundsstøjen med ANC heasets

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48