Om Unified Communications

Unified Communications betyder – bogstaveligt talt – at samle de kommunikationsformer, som du bruger hver dag – bordtelefon, softphone, mobiltelefon – med applikationer som e-mail, instant messaging, video konference, web konference, Skype og fælles desktop – når som helst og hvor som helst i verden.

Fordelene ved Unified Communications er:

• Forbedrede forretningsgange
• Mere effektivt samarbejde
• Tydeligere kommunikation
• Forbedret produktivitet
• Forbedret effektivitet
• Omkostningsbesparende

De større udbydere af Unified Communications er Avaya, Cisco, IBM og Microsoft.

Tilstedeværelse

Ca. 70% af alle kontaktforsøg ender i dag ubesvaret. Via Unified Communications kan brugeren f.eks. se en kollegas status lige nu. Er kollegaen ledig nu eller optaget i et møde eller på telefonen.

Det er muligt at kommunikere via chat (Instant Messaging), samtale over PC´en (Voice) eller samtale med webcam (video). Det er muligt at mikse alle tre former for kommunikation og det er også muligt at invitere flere med i samtalen.

Poly headsets (tidl. Plantronics)

Poly har en lang række produkter til Unified Communications, som opfylder de forskellige behov, som Unified Communications medarbejderen måtte have. Kig nærmere på dette website, kontakt os for yderligere rådgivning tlf. 44 35 05 35 eller besøg Polys website og læs mere.

Poly forsker i Smarter Communication, Smarter Living og Smarter Working, og har flere redskaber til virksomheder, som står overfor at skulle implementere Unified Communications eller som allerede har erfaring med UC. Se dokumentet UC Toolkit, som giver dig en kort gennemgang af, hvad det er dette værktøj indeholder. Du kan også læse mere på Polys website om UC Toolkit eller se filmen om UC Toolkit.

Microsoft-certificerede produkter

Poly har et tæt samarbejde med Microsoft® omkring udvikling af produkter. Flere af Polys produkter er såkaldte MOC-godkendte eller optimerede produkter.

MOC betyder, at produktet er specielt testet og godkendt af Microsoft til brug med Microsofts produkter. Dvs. produktet er optimeret til brug med Microsoft Lync™ Server 2010 og Microsoft Office Communicator 2007 – Microsofts Unfied Communications applikationer. Benytter du en af disse UC-appikationer, anbefaler vi, at du også benytter et MOC-godkendt Poly produkt.

Hvis du benytter en UC-applikation fra andre udbydere end Microsoft, f.eks. Avaya, Cisco eller IBM, anbefaler vi, at du benytter den version af headsettet, som ikke er certificeret.

Hvorfor går det langsomt med UC?

Interview med Philip VanHoutte fra Plantronics

Læs hvilke visioner Plantronics har for udvikling af unified communications – bestemt 5 minutter værd.

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

IsiCom brands

IsiCom Denmark A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48