Jabra Link EHS-Adapter for GN9120 DHSG/GN93XX/PRO94XX/PRO920/GO 6470 for electronically accept

14201-31

Jabra elektronisk rørløft (EHS) er en serie af adaptere eller elektroniske løsninger, der muliggør fjernbetjening af kompatible trådløse Jabra headset med forskellige telefoner og dermed elimineres behovet for mekaniske rørløftere. I takt med øget fokus på mobilitet i arbejdsmiljøet er det afgørende, at medarbejderne har de rette arbejdsredskaber til at arbejde effektivt, uanset hvor de befinder sig. Med en EHS løsning kan de være, hvor de ønsker og stadig arbejde på stedet! Trådløse Jabra headset med EHS funktionalitet øger produktiviteten, da brugerne kan besvare og afslutte opkald på afstand af telefonen.

  • Hør ringetone
  • Besvar og afslut opkald
  • Juster volumen
  • Mute opkald
150 meter trådløs frihed
Jabra Link 14201-serien placerer friheden og bekvemmeligheden ved trådløs kommunikation inden for alles rækkevidde. Du kan nu bevæge dig og tale op til 150 m væk fra din bordtelefon. Besvar opkald, multitask og bevæg dig rundt på egne betingelser.
Nem at udrulle
Jabra Link 14201-serien er optimeret til brug med alle førende bordtelefoner med EHS-funktionalitet og muliggør plug-and-play kontrol af fjernopkald med dit trådløse headset.
Kontrol af fjernopkald
Besvar og afslut opkald, juster lydstyrken og slå lyden fra opkald på det trådløse Jabra headset med problemfri samkøring mellem din bordtelefon og dit headset. Fjernkontrol giver dig mulighed for at multitaske og være produktiv.
Produkttype
Elektrisk hætte kontakt adapter
Antal pr. pakke
1
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra LINK
Fabrikant
Jabra

Material

Produktblad
377,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
14201-31
5706991013733
Produkt tilføjet for at sammenligne.