Mød IsiCom Denmark A/S

Michael Westh

Direktør 

Som direktør har Michael en meget afvekslende hverdag, med faglige opgaver, administrative opgaver, salg og ledelse. Michael har et fantastisk team i Isicom Denmark (Tidl. Ergotel), så jobbet er spændende, sjovt og udfordrende. Michael startede Ergotel i 1999, ene mand, og har derfor været en del af udviklingen fra af være ene distributør af Plantronics (nu Poly|HP), fusioner, nye brands, nye medarbejdere og sidst men ikke mindst samarbejdet med IsiCom AS i Sverige. I 2023 ændrede Michael navnet fra Ergotel til IsiCom Denmark. Michael motiveres af vækst og udvikling, og det glæder ham at se sine kollegaer udfolde sig, til gavn for sig selv og virksomheden.

I sin fritid nyder han at køre på motorcykel, en Triumph Street Triple, som giver ”en super følelse af frihed”.

Favoritcitat: ”Der findes ikke noget du ikke kan – kun ting du ikke har lært endnu”

Charlotte Skou

Business & process manager

Charlotte har siden 2007 været en del af IsiCom Denmark’s (tidl.Ergotel) overordnede ledelse samt har med hele værdikæden at gøre: Indkøb, lager, salg, IT, administration, optimering af processer samt marketing. Hun har oplevet virksomhedens udvikling gennem mere end 15 år. Så Charlotte har tilegnet sig et suverænt overblik, dedikeret ansvarlighed og evne til rettidig eksekvering. Charlotte motiveres af devisen, Work smarter, not harder.

Når Charlotte ikke er sammen med sine børn eller elskede hund, nyder hun korte og lange ture på motorcykel, samt at rejse til de dele af verden, hun stadig ikke har været i.

Favoritcitat: “The greatest glory in living, lies not in never falling but in rising every time we fall” (Nelson Mandela).

Martin Schrøder

Key account manager

Martin startede hos IsiCom Denmark (Tidl. Ergotel) i foråret 2022. Martin har tidligere være såvel account manager som produktspecialist i branchen gennem mange år, så Martin kender i den grad vores del af IT-branchen og motiveres af at finde den helt rigtige løsning til kunderne. Martin er altid generelt nysgerrig på nyt hardware – ”jeg kan slet ikke lade være”, som han siger.

I fritiden er Martin familiefar hjemme i Kalundborg, hos sin kone og to børn. Han elsker af at følge med i fodbold, især Manchester United, samt opgradere huset fra halvfjerdserne – som efterhånden er på V8.

Favoritcitat: “It’s easy to look sharp when you haven’t done any work”

Kim Kristensen

Key account manager

Kim er startet hos IsiCom Denmark oktober 2023. Med mere end 20 års erfaring fra it-branchen, er Kim en vigtig spiller, der sammen med resten af teamet styrker og udbygger den i forvejen professionelle  service, der hver dag ydes til forhandlere i hele Danmark. Kim er løsningsorienteret og seriøs og kender alle dele/kroge af it-branchen. Hans erfaring med salg af løsninger hjælper vores forhandlere yderligere og han er altid klar med at finde de rigtige løsninger og hjælpe med projekter.

Kim bor i Stenløse med familien på 4 og i fritiden løber han og spiller padel med drengene. Han elsker at lave mad og sætter stor pris på at udforske danske destillerier, der laver gin.

Favorit citat:: “Vær den forandring du ønsker at se i verden(M. Gandhi)”

Produkt tilføjet for at sammenligne.