UNISYNK In-ear Headphones Black 3,5 mm jack

10211

Oplev den perfekte blanding af funktionalitet og kvalitet med Unisynks øretelefoner, der er designet til dem, der sætter pris på klar kommunikation og fordybende lyd. Disse øretelefoner med ledning er udstyret med en mikrofon på kablet, som sikrer, at din stemme høres tydeligt under hvert opkald. Kompatibilitet er aldrig et problem takket være det universelle 3,5 mm-stik, der problemfrit kan tilsluttes en lang række enheder. Sig farvel til irriterende sammenfiltrede ledninger med tangle-free-funktionen, så du kan dykke direkte ned i din musik eller dine samtaler uden forsinkelse. In-ear-designet giver ikke kun komfort, men forbedrer også lydkvaliteten og leverer stereolyd, der beriger hver eneste tone og hvert eneste ord. Uanset om det er til arbejde eller fritid, er disse øretelefoner bygget til at løfte din lydoplevelse.

  • Tydelig mikrofon på kablet for nem kommunikation
  • 3,5 mm jackstik til bred enhedskompatibilitet
  • Tangle-free design til problemfri brug
  • In-ear-pasform for en fordybende lydoplevelse
  • Stereolydoutput for lyd i høj kvalitet
Ubesværet kommunikation
Disse øretelefoner er udstyret med en mikrofon på kablet og sikrer klar lydoptagelse til problemfri samtaler, hvilket gør dem ideelle til både personlig og professionel brug.
Praktiske tilslutningsmuligheder
Med et 3,5 mm jackstik tilbyder disse øretelefoner alsidige tilslutningsmuligheder, så du nemt kan oprette forbindelse til en lang række enheder uden behov for yderligere adaptere.
Tangle-fri oplevelse
Disse øretelefoner er designet med en tangle-free detalje, der giver en problemfri lytteoplevelse og sikrer, at du kan fokusere på din musik eller dine opkald uden frustrationer over at skulle vikle ledninger ud.
Fordybende lydkvalitet
Med stereolydoutput leverer disse in-ear-hovedtelefoner fyldig og klar lyd, så du kan fordybe dig i din yndlingsmusik eller sikre klarhed i alle opkald.
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
UNISYNK
Produktlinje
Unisynk
Fabrikant
Universal Creation
Type
Øreproptelefoner
Forbindelsesteknologi
Kablet
Hovedtelefoner øredelstype
I øret
Konnektivitetsinterfacer
3,5 mm jackstik
Lydudgangsmodus
Stereo
Tilgængelig mikrofon
Ja
Vægt ved forsendelse
43g
Vægt
18g
Type
2 års garanti
131,00 kr.
Ekskl. moms
Universal Creation AB
10211
7350069460288
Produkt tilføjet for at sammenligne.