IMPACT SDW 5036 -Single Sided DECT syst. USB Phone Dongle (SE)

1001025

IMPACT SDW 5036 er et enkeltsidet trådløst DECT-headset til moderne kontorfolk, der giver næste generations kommunikationskvalitet, fremtidssikret enhedsfleksibilitet, komfort hele dagen og avanceret sikkerhed til moderne arbejdsmiljøer. For heldagsbrugere forlænges taletiden med øget batteriydelse, og komforten forbedres med hovedbøjlen og den bløde ørepude i kunstlæder. IMPACT SDW 5036 imødekommer udfordringerne på moderne arbejdspladser under udvikling ved at levere et kommunikationsværktøj, der lever op til brugernes forventninger til brugervenlighed på flere enheder, sikkerhed og problemfri kundeinteraktion.

Moderne kontormedarbejdere har brug for mobilitet på kontoret og mulighed for at holde ad hoc-møder i samarbejde. De bruger flere enheder og sidder ofte ved forskellige skriveborde, så nutidens vidensarbejdere kræver en fleksibel, personlig kommunikationsløsning, der bare virker. IMPACT SDW 5036 hjælper dem med at møde fremtiden med det ultimative kommunikationsværktøj til virksomheder.

  • Skarp og naturlig lyd med superbredbånd, der giver en stemmeklarhed, der overgår konventionelle forretningsstandarder
  • Enestående taleforståelighed med støjreducerende system med to mikrofoner og banebrydende teknologi til registrering af egen stemme
  • Lydklarhed i miljøer med høj tæthed med bredbåndstilstand til høj tæthed
  • Hørebeskyttelse mod akustisk chok ved at sikre, at lydtrykniveauet ikke overstiger 118 dB
  • Håndter alle opkald fra ét headset med tredobbelt tilslutning til softphone/PC, bord- og mobiltelefon
Overlegen lyd
Vellykket kommunikation er nøglen til en effektiv virksomhed. IMPACT 5000-serien sætter en lydstandard og har superbredbåndslyd, der giver en stemmeoplevelse ud over konventionelle forretningsstandarder. Hør nuancerne i samtalen, og oplev en naturlig og rigere lyd til både kommunikation og multimedier. Støjreducerende system med to mikrofoner og banebrydende teknologi til registrering af egen stemme giver enestående lyd og forbedret taleforståelighed i støjende omgivelser. En bredbåndstilstand til kommunikation i miljøer med høj tæthed giver fremragende lyd til flere brugere.
Total fleksibilitet
Besvar alle opkald fra en enkelt enhed. Med op til tre tilslutningsmuligheder til softphone/PC, bordtelefon og mobile enheder giver IMPACT SDW 5036 brugerne mulighed for at vælge deres egen kombination og bruge basestationen som gateway til deres foretrukne lydkilder. Det er også muligt at tilslutte et kablet EPOS-headset/højttalertelefon eller et Bluetooth-headset (via BTD 800 USB-donglen) ved hjælp af USB-porten på basestationen. IMPACT SDW 5036 har en blød ørepude i kunstlæder, der giver komfort hele dagen for dem, der foretrækker en enkeltsidet løsning, der holder dem opmærksomme på deres kontormiljø.
Højere produktivitet
IMPACT 5000-serien tilbyder en række smarte funktioner, der muliggør problemfri kommunikation og samarbejde for øget produktivitet. Optaget-lampen på headsettet hjælper brugerne med at forblive uforstyrrede under opkald og konferencer, og den bløde ørepude giver støjdæmpning for at reducere distraktioner. Smart headset- og basestationskontrol giver nem opkaldsstyring. Den cloud-baserede EPOS Manager giver IT-cheferne kontrol over alle EPOS-enheder og administrerer aktiver, opdateringer og konfigurationer fra ét sted. IMPACT SDW 5036 er UC-optimeret og certificeret til Skype for Business for at maksimere produktiviteten.
Forbedret sikkerhed
Sikkerhed er en primær bekymring for en virksomheds IT-manager. IMPACT SDW 5036 leveres med avancerede sikkerhedsprotokoller, der sikrer, at al kommunikation holdes fortrolig. IMPACT 5000-serien er DECT Security-certificeret og designet med særligt fokus på sikker parring, som er den mest sårbare del af et trådløst system. Godkendelsesprocessen bruger 128-bit nøgler, og Protected Pairing sikrer, at følsomme parringsdata ikke kan opsnappes over-the-air.
Driftstid (op til)
14time(r)
Teknologi
Litium-polymer
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Holder
Software-certificering
Certified for Skype for Business
Beskyttelse
Høreværn
Antal pr. pakke
1
Internationale pakker
Australien
Mærke
EPOS I Sennheiser
Produktlinje
EPOS IMPACT SDW
Fabrikant
EPOS
Maks. driftsafstand
180m
Anbefalet brug
Telefon
Type
Trådløst headset-system
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Lydudgangsmodus
Mono
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
DECT
Vægt
100g
Type
2 års garanti

Material

Produktblad
3.380,00 kr.
Ekskl. moms
EPOS
1001025
5714708008279
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.