IMPACT SDW 5 BS T - EU/UK/AUS SDW Base station USB Phone

1001041

EPOS IMPACT SDW 5 BS T - EU/UK/AUS trådløs headset-systembase forbedrer fleksibiliteten og kommunikationen på arbejdspladsen. Med robust trådløs DECT-teknologi giver det en stabil og sikker forbindelse, der sikrer, at dine opkald altid er klare og uafbrudte. Systemet har en rækkevidde på op til 180 m, så du kan bevæge dig frit rundt på din arbejdsplads uden at miste forbindelsen. Det er designet specielt til brug af headset og giver problemfri integration for brugere, der søger både komfort og ydeevne. Uanset om du er i et kontormiljø eller arbejder på afstand, er denne trådløse headset-systembase konstrueret til at forbedre din kommunikationsoplevelse.

  • Trådløs DECT-teknologi giver en stabil og sikker forbindelse
  • Op til 180 m driftsafstand for bevægelsesfrihed
  • Designet specielt til headset-kompatibilitet
  • Understøtter et dedikeret frekvensområde på 1880 - 1900 MHz
Udvidet rækkevidde
Oplev friheden til at bevæge dig rundt med en maksimal driftsafstand på 180 m, hvilket sikrer klar kommunikation, selv når du er væk fra skrivebordet.
Dedikeret frekvens
Udnytter et dedikeret frekvensområde på 1880-1900 MHz til DECT trådløs interface, hvilket giver en stabil og sikker forbindelse til alle dine opkald.
Designet til komfort
Denne base til det trådløse headsetsystem er specielt beregnet til brug af headset og giver en problemfri og behagelig oplevelse ved længere tids brug.
Beregnet til
Headset
Produkttype
Basisstation til trådløst hovedsæt
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Model
IMPACT SDW 5 BS T - EU/UK/AUS
Mærke
EPOS
Produktlinje
EPOS
Fabrikant
EPOS
1.724,00 kr.
Ekskl. moms
1001041
5714708008439
Produkt tilføjet for at sammenligne.