IMPACT SDW 3 BS T - EU/UK/AUS SDW Base station USB

1001043

EPOS' trådløse headsetsystembase forbedrer lydteknologien for brugere af headsets. Den opererer inden for et frekvensområde på 1880-1900 MHz og sikrer en klar og ensartet lydoplevelse. Den trådløse DECT-grænseflade giver pålidelighed og frihed til at bevæge sig uden at være bundet til en enhed, og den er velegnet til både professionel og personlig brug. Dets design til headsets sikrer kompatibilitet og optimerer ydeevnen, hvilket gør det til et værdifuldt tilbehør til forbedring af lydoplevelser.

  • Trådløs DECT-grænseflade til klar, uafbrudt lyd
  • Understøtter et frekvensområde på 1880 - 1900 MHz for bred dækning
  • Optimeret til brug med headset, hvilket sikrer kompatibilitet og forbedret ydeevne
Trådløs frihed
Oplev bevægelsesfriheden med EPOS' trådløse headsetsystembase, der bruger den trådløse DECT-grænseflade. Denne teknologi sikrer en stabil og klar forbindelse inden for frekvensområdet 1880 - 1900 MHz, så du kan bevæge dig frit uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.
Designet til headsets
Denne trådløse headset-systembase er specielt beregnet til brug af headset og er den perfekte ledsager til dine lydbehov. Uanset om det er til professionel eller personlig brug, forbedrer den din lydoplevelse ved at give en pålidelig trådløs forbindelse til dit headset.
Beregnet til
Headset
Produkttype
Basisstation til trådløst hovedsæt
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
EPOS I Sennheiser
Produktlinje
EPOS
Fabrikant
EPOS
1.423,00 kr.
Ekskl. moms
1001043
5714708008453
Produkt tilføjet for at sammenligne.