BlueParrott S650-XT, 2-in-1 convertible from stereo to mono sound

204292
  • Bliv hørt på motorvejen
  • Fra vejen til rastepladsen
  • Gør vejen tavs
  • Født til at løbe
  • Vejduelig
  • Gør din oplevelse personlig
  • Bare tal
Bliv hørt på motorvejen
Ringer du fra dit førerhus? Med S650-XT kan de stadig høre dig højt og krystalklart, selv om du befinder dig midt på en travl motorvej med vinduerne nede og musikken i højtalerne. Den kraftige ultra-støjreducerende mikrofon fjerner utrolige 96 % af baggrundsstøjen fra din ende af samtalen, så din stemme høres krystalklart i den anden ende af samtalen.
Fra vejen til rastepladsen
Du har brug for sikker, håndfri kommunikation for at komme fra A til B. Men dine film, spil og playlister lyder så meget bedre i stereo. Den nye BlueParrott S650-XT omdanner med sin anden ørekop dit monoheadset til et par fremragende stereohovedtelefoner, så alle dine kommunikations- og lyttebehov er dækket.
Gør vejen tavs
Rastepladser kan være ret støjende steder. Uanset om du ser en film, lytter til musik eller snakker med venner og familie, kan du godt undvære trafikbrølet i baggrunden. Med S650-XT fjerner den kraftfulde Active Noise Cancellation (ANC) forstyrrende støj fra omgivelserne, så dine ører får ro, og du kan fordybe dig i det, du lytter til, uden at blive distraheret.
Født til at løbe
Har du brug for at holde forbindelsen selv på de længste lastbilruter? Med op til 36 timers taletid kan du køre i otte timer, se en film, mens lastbilen læsses, køre otte timer mere, lytte til lidt musik og ringe til et par personer, inden du går i seng, og stadig have batteri nok til at gøre det hele igen i morgen. Og med en trådløs rækkevidde på op til 300 fod/100 meter kan du efterlade din telefon og gå ud for at strække benene eller tjekke lastbilens bagdæk før turen, uden at bekymre dig om, at din forbindelse falder ud.
Klar til vejen
Når du er på farten, har du ikke altid tid til at lægge dit headset forsigtigt tilbage i det beskyttende etui. Derfor er S650-XT bygget til at modstå lidt hårdhændet behandling. IP54-klassificeret beskyttelse mod støv og vand gør dette robuste headset til den ideelle ledsager i førerhuset.
Tilpas din oplevelse
Det er vigtigt at holde hænderne og øjnene på vejen, og derfor kan du programmere BlueParrott-knappen, så du får øjeblikkelig adgang til dine mest brugte funktioner. Hurtigopkald til chefen, mute mikrofonen eller Push-to-Talk med dit team uden at fumle rundt efter din telefon.
Bare tal
Når du virkelig har brug for at holde hænderne på jobbet, lader S650-XT dig bruge din stemme til at styre headsettet, styre dine opkald, GPS-vejledninger, musik, stemmeassistenter og meget mere. Tal med vennerne, eller søg efter din yndlingssang - alt sammen uden at løfte en finger.
Teknologi
Litiumion
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Rejsepung
Beskyttelse
IP54
Antal pr. pakke
1
Kompatibilitet
iPhone
Model
S650-XT
Mærke
BlueParrott
Produktlinje
BlueParrott
Fabrikant
Jabra
Følsomhed
-47dbV/pascal
Driftsmåde af mikrofon
Tovejs
Maks. driftsafstand
100m
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Aktiv støjfjerning
Ja
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Impedans
32ohm
Lydudgangsmodus
Stereo
NFC (Near Field Communication)
Ja
Styring
Besvar/afslut
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
Bluetooth
Bredde ved forsendelse
19.2cm
Dybde ved forsendelse
8.85cm
Højde ved forsendelse
23.4cm
Bredde
16.15cm
Dybde
6.3cm
Højde
19.8cm
Vægt
306g
Type
1 års garanti
1.882,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
204292
5707055054945
Produkt tilføjet for at sammenligne.