BlueParrott M300-XT SE

204440

Udviklet til overlegne opkald i miljøer med meget støj.

  • 80 % støjreduktion med 2-mikrofonteknologi
  • Lang taletid
  • Let konstruktion til komfort hele dagen
  • Lang trådløs rækkevidde
Bloker støjen
Glem alt om baggrundsstøj, når du kommunikerer på farten. Med to støjreducerende mikrofoner fjerner M300-XT 80 % af baggrundsstøjen fra din ende af opkaldet og leverer en enestående kvalitet, så du kan tale højt og tydeligt.
Hold forbindelsen hele dagen
Når du bruger det meste af din dag på at arbejde på farten og har brug for at holde forbindelsen hele dagen, skal du vide, at dit headsets batteri ikke svigter dig. M300-XT SE leverer timevis af taletid fra en enkelt opladning, så du kan blive ved med at tale, selv på dine længste vagter.
Fjervægtsklasse, tung ydeevne
BlueParrott har gjort alt for at gøre M300-XT SE lille og let. Den er så lille og let, at du måske endda glemmer, at den er der. Du kan også vælge, hvilket øre du vil have den på med det let vendbare design. Men lad dig ikke narre af den diskrete størrelse - M300-XT SE har et sæt tunge funktioner, der får din dag til at køre problemfrit fra start til slut. Den er måske lille og smidig, men den har masser af power.
Du må ikke gå i stå
Skal du aflevere en pakke, og har du ikke lyst til at tage din telefon med dig? Når dit headset har en trådløs rækkevidde på 300 fod/100 meter, behøver du ikke det. Med M300-XT SE kan du efterlade din telefon i bilen og være sikker på, at forbindelsen holder. Det giver dig frihed til at fortsætte med dit arbejde uden at skulle tage din telefon eller tablet med dig overalt. Trådløs frihed, der holder dig i bevægelse.
Et headset, der er robust nok
Dit headset kan blive udsat for lidt af hvert, når du konstant er på farten. Så hvorfor nøjes med et produkt, der ikke er robust nok til at klare det? Med IP54-klassificeret beskyttelse mod støv og vand er dit M300-XT SE robust nok til at følge dig overalt uden at svigte dig. For når du arbejder på farten, skal dit headset være din mest pålidelige kollega.
Hold øjnene på jobbet
Hvis du er ude og arbejde på farten, skal du kunne holde øjnene på jobbet (og din telefon ude af hænderne). Derfor kan BlueParrott-knappen tilpasses, så du kan programmere den med din mest brugte funktion, så du har øjeblikkelig adgang overalt. Slå lyden fra med det samme, hurtigopkald til din foretrukne kontakt eller Push-to-Talk med dine kolleger - alt sammen med et tryk på en knap, uden at du skal rode rundt efter din telefon. M300-XT SE arbejder for dig, så du kan fokusere på jobbet.
Driftstid (op til)
14time(r)
Teknologi
Litiumion
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
3 EarGels-ørespidser
Beskyttelse
IP54
Antal pr. pakke
1
Model
M300-XT SE
Mærke
BlueParrott
Produktlinje
BlueParrott
Fabrikant
Jabra
Intelligent assistent
Google Assistant
Internet of Things (IoT) kompatibel
Ja
Følsomhed
-42dB
Maks. driftsafstand
100m
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
I øret
Montering til hovedtelefoner
Over øret-montering
Impedans
32ohm
Lydudgangsmodus
Mono
NFC (Near Field Communication)
Ja
Styring
Push to Talk (PTT)
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
Bluetooth
Bredde ved forsendelse
13.1cm
Dybde ved forsendelse
4.15cm
Højde ved forsendelse
17.5cm
Bredde
11.07cm
Dybde
2.54cm
Højde
6.1cm
Vægt
20g
Type
1 års garanti

Vad finns i förpackningen?

  • VXI BlueParrott M300-XT SE
  • 3 EarGels-ørespidser
753,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
204440
5707055059407
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.