IMPACT 860 ANC

1001174

EPOS IMPACT 860 ANC-headsettet er designet til professionelle, der kræver lyd i høj kvalitet og overlegen støjreduktion. Med Adaptive Hybrid ANC og EPOS AI støjreducerende teknologi leverer dette headset en lytteoplevelse ved effektivt at blokere for baggrundsstøj, så du kan koncentrere dig om dit arbejde eller nyde din musik uden afbrydelser. Med en frekvensrespons på 20 - 20.000 Hz fanger det hele lydspektret og sikrer en fyldig bas og klare høje toner. Headsettet er udstyret med intuitive kontroller til ANC, opkaldshåndtering og lydstyrkejusteringer, hvilket gør det nemt at bevare kontrollen over din lydoplevelse. Komforten er i højsædet med on-ear-designet og ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum, der sikrer, at headsettet forbliver behageligt selv under lange lyttesessioner. Derudover gør Google Meet-certificeringen og EPOS BrainAdapt-teknologien det til et ideelt valg for professionelle, der ønsker at forbedre deres online-mødeoplevelse. Uanset om det er til arbejde eller fritid, er EPOS IMPACT 860 ANC-headsettet din indgang til overlegen lydkvalitet og støjreduktion.

  • Adaptiv Hybrid ANC for omsluttende lyd
  • EPOS AI-teknologi til krystalklare opkald
  • USB-C-tilslutning for nem integration
  • Ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum for udvidet komfort
  • Certificeret til Google Meet, der forbedrer online mødeoplevelser

Listepris:

1.197,00 kr.


Avanceret lydklarhed
Oplev enestående lydklarhed med EPOS IMPACT 860 ANC's frekvensrespons på 20 - 20.000 Hz, der sikrer, at alle detaljer høres, fra den dybeste bas til den højeste diskant.
Overlegen støjreduktion
Dette headset er udstyret med Adaptive Hybrid ANC og EPOS AI støjreducerende teknologi og giver en distraktionsfri lytteoplevelse, så du kan fokusere på dine opkald og din musik uden baggrundsstøj.
Komfortabelt at have på hele dagen
On-ear-designet med ørepuder i kunstlæder og memory foam sikrer komfort ved langvarig brug, hvilket gør det ideelt til professionelle, der bruger meget tid på opkald eller på at lytte til musik.
Intuitiv brugerkontrol
Administrer dit lydmiljø ubesværet med kontroller på enheden til ANC, opkaldshåndtering og lydstyrkejusteringer, hvilket giver en problemfri lydoplevelse.
Optimeret til professionel brug
EPOS IMPACT 860 ANC er Google Meet-certificeret og har EPOS BrainAdapt-teknologi og er designet til optimal ydeevne i professionelle omgivelser, hvilket sikrer klar kommunikation og lydkvalitet under onlinemøder.
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Bærepose
Software-certificering
Google Meet Certified
Antal pr. pakke
1
Model
860 ANC
Mærke
EPOS
Produktlinje
EPOS IMPACT
Fabrikant
EPOS
Driftsmåde af mikrofon
MEMS-retningsorienteret
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Aktiv støjfjerning
Ja
Forbindelsesteknologi
Kablet
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Hovedtelefoner koptype
Lukket
Konnektivitetsinterfacer
USB-C
Styring
Mikrofon til/lyd fra
Tilgængelig mikrofon
Ja
Bredde ved forsendelse
5.5cm
Dybde ved forsendelse
21cm
Højde ved forsendelse
20.5cm
Vægt ved forsendelse
334g
Bredde
21.2cm
Dybde
7.4cm
Højde
18.9cm
Vægt
159g
Type
2 års garanti

Hvad indeholder pakken?

  • EPOS IMPACT 860 ANC
  • Bærepose, USB-C til USB-A adapter
EPOS
1001174
840064409780
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.