IMPACT 760 Stereo USB-A+C adapter

1001213

EPOS IMPACT 760-headsettet er udviklet til professionelle, der kræver lyd i høj kvalitet og klar kommunikation i deres daglige aktiviteter. Med bredbåndslyd og EPOS AI-støjreduktionsteknologi leverer dette headset lyd i høj kvalitet og krystalklare opkald. On-ear-designet med ørepuder i kunstlæder og memory foam sikrer, at det er behageligt at have på hele dagen, mens intuitive knapper gør det nemt at styre opkald og lydindstillinger. Med et 1,8 m USB-C-kabel giver EPOS IMPACT 760 pålidelig tilslutning til computere og bærbar elektronik, hvilket gør det til et fremragende valg til kontorbrug, fjernarbejde eller multimedieunderholdning. Uanset om du deltager i konferenceopkald, lytter til musik eller spiller, giver EPOS IMPACT 760 dig den ydeevne og komfort, du har brug for.

  • Bredbåndslyd for lyd i høj kvalitet
  • EPOS AI-støjreducerende teknologi giver klar kommunikation
  • Ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum for udvidet komfort
  • Intuitiv betjening for nem styring af opkald og lyd
  • 1,8 m USB-C-kabel til fleksibel og pålidelig tilslutning
Avanceret lydklarhed
Oplev enestående lydklarhed med EPOS IMPACT 760's bredbåndslyd, der leverer en frekvensrespons på 20 - 20.000 Hz. Den dynamiske hovedtelefonteknologi sikrer, at alle detaljer høres, fra den dybeste bas til den højeste diskant.
Forbedret kommunikation
Headsetmikrofonen med EPOS AI-støjreducerende teknologi tilbyder tovejs driftstilstand for at opfange din stemme nøjagtigt og samtidig minimere baggrundsstøj. Det gør det ideelt til klare, uafbrudte opkald og kommunikation.
Behagelig at have på hele dagen
EPOS IMPACT 760 er designet med øredele til on-ear-hovedtelefoner og ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum og giver komfort ved langvarig brug. Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, kan du nyde den perfekte pasform, der føles fantastisk, selv efter mange timers brug.
Brugervenlig betjening
Med intuitive knapper til at acceptere/afslutte opkald, slå mikrofonen til/fra og justere lydstyrken har det aldrig været nemmere at styre dine opkald og lydindstillinger. Volumenkontrollen i ledningen og yderligere funktioner som flip for at slå mikrofonen fra forbedrer din lydoplevelse.
Pålidelige tilslutningsmuligheder
Headsettets kablede tilslutningsteknologi, der understøttes af et 1,8 m langt USB-C-kabel, sikrer en stabil og sikker forbindelse til din computer eller bærbare elektronik. Det gør EPOS IMPACT 760 til et pålideligt valg til professionel kommunikation og multimediebrug.
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Bærepose
Antal pr. pakke
1
Model
760
Mærke
EPOS
Produktlinje
EPOS IMPACT
Fabrikant
EPOS
Driftsmåde af mikrofon
MEMS-retningsorienteret
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Forbindelsesteknologi
Kablet
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Hovedtelefoner koptype
Lukket
Konnektivitetsinterfacer
USB-C
Lydudgangsmodus
Stereo
Styring
Mikrofon til/lyd fra
Tilgængelig mikrofon
Ja
Bredde ved forsendelse
7.2cm
Dybde ved forsendelse
20.8cm
Højde ved forsendelse
20.1cm
Vægt ved forsendelse
330g
Bredde
19.8cm
Dybde
6.4cm
Højde
15.9cm
Vægt
115g
Type
3 års garanti

Vad finns i förpackningen?

  • EPOS IMPACT 760
  • Bærepose, kabelfjernbetjening, USB-C til USB-A adapter

Material

Produktblad
1.197,00 kr.
Ekskl. moms
1001213
5714708010180
Produkt tilføjet for at sammenligne.