Yealink UH38 Dual Teams -BAT USB-C

1308085

Yealink UH38 is a premium stereo USB headset featuring phenomenal call and music audio. Dual-microphone noise cancellation and Acoustic Shield Technology provide you with a superior call experience. UH38 supports USB and Bluetooth dual connections, allowing you to manage two call devices simultaneously to improve call processing efficiency. Premium materials and a sturdy metal frame make it textured and durable. Soft and skin-friendly headband&ear cushions make the headset all-day comfortable. UH38 is the headset that gives you the best focus and collaboration to improve your productivity to a new level, whether you’re in the office or working remotely at home. It works seamlessly with major UC platforms and integrates natively with Yealink IP phones

Yealink UH38 Dual-headsettet er designet til at opfylde kravene i dynamiske arbejdsmiljøer og tilbyder både kablet og trådløs tilslutning til en række forskellige enheder. Med Bluetooth- og USB-A-grænseflader kan brugerne nemt skifte mellem computer, telefon og bærbar elektronik. Headsettet har Acoustic Shield Technology, der sikrer, at samtaler er klare og fri for baggrundsstøj, hvilket gør det ideelt til kommunikation og multimediebrug. Det er certificeret til Microsoft Teams og forbedrer samarbejdet i professionelle sammenhænge. UH38 Dual prioriterer også brugerkomfort og holdbarhed og har et on-ear-design med en hovedbøjle i metal til langvarig brug. Den intuitive betjening og de aftagelige kabler med fjernbetjening forbedrer den brugervenlige oplevelse yderligere og gør den til et alsidigt valg for professionelle på farten.

  • Bluetooth- og USB-A-forbindelse for alsidige parringsmuligheder
  • Acoustic Shield-teknologi til effektiv støjreduktion
  • Certificeret til Microsoft Teams, der optimerer kommunikationen i professionelle omgivelser
  • Genopladeligt 200 mAh batteri understøtter lang tale- og afspilningstid
  • Aftagelige kabler med fjernbetjening til praktisk brug og bærbarhed
Forbedret lydklarhed
Med et frekvensområde på 100 - 14.000 Hz for mikrofonen og 20 - 20.000 Hz for lydudgangen sikrer Yealink UH38 Dual klar og detaljeret lyd til både kommunikation og multimediebrug.
Alsidige tilslutningsmuligheder
Med både kablede og trådløse tilslutningsmuligheder, herunder Bluetooth- og USB-A-grænseflader, giver dette headset brugerne fleksibilitet til at oprette forbindelse til en lang række enheder.
Intuitiv betjening
Headsettet er udstyret med brugervenlige knapper til at besvare, afslutte, vente og genopkalde opkald samt til at justere lydstyrken og slå lyden fra. Det forenkler opkaldshåndteringen og giver en problemfri brugeroplevelse.
Avanceret støjreduktion
Med Acoustic Shield Technology og en ensrettet mikrofon med støjreducerende funktioner minimerer UH38 Dual baggrundsstøj og sikrer, at din stemme høres tydeligt i alle omgivelser.
Komfort og holdbarhed
Headsettet er designet med en on-ear formfaktor og en hovedbøjle i metal, der giver en behagelig pasform til langvarig brug og samtidig giver robust holdbarhed til daglig håndtering.
Driftstid (op til)
14time(r)
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
USB-C til USB-A kabel
Software-certificering
Certified for Microsoft Teams
Beskyttelse
Høreværn
Antal pr. pakke
1
Kompatibilitet
Mac
Model
UH38 Dual
Mærke
Yealink
Produktlinje
Yealink
Fabrikant
Yealink
Internet of Things (IoT) kompatibel
Ja
Følsomhed
-44dbV/pascal
Driftsmåde af mikrofon
Envejs
Anbefalet brug
Telefon
Type
Headset
Forbindelsesteknologi
Kablet
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Impedans
32ohm
Konnektivitetsinterfacer
USB-A
Lydudgangsmodus
Stereo
Styring
Besvar/afslut
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
Bluetooth
Bredde ved forsendelse
21.9cm
Dybde ved forsendelse
18.65cm
Højde ved forsendelse
5.85cm
Vægt
180g

Vad finns i förpackningen?

  • Yealink UH38 Dual Teams
  • Bæretaske, USB-C til USB-A kabel
874,00 kr.
Ekskl. moms
Yealink
1308085
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.