WH64 Mono UC

1208672

Yealink WH64 Mono headset omdefinerer standarden for professionel kommunikation og lydkvalitet. Med den avancerede dobbelte trådløse teknologi kan brugerne ubesværet skifte mellem DECT- og Bluetooth 5.2-forbindelser, hvilket sikrer kompatibilitet med en lang række enheder. Headsettets Acoustic Shield-teknologi sikrer, at din stemme transmitteres klart og tydeligt uden forstyrrende baggrundsstøj, hvilket gør det ideelt til travle miljøer.

WH64 Mono er designet med brugeren i tankerne og har intuitive kontroller til styring af opkald, musik og lydstyrke samt en 280° drejelig mikrofon til optimal placering. LED-indikatoren for travlhed og det monaurale on-ear-design fremmer både komfort og produktivitet og giver mulighed for langvarig brug uden ubehag. Desuden sikrer headsettets imponerende batterilevetid med op til 157 timers standbytid og mulighed for hurtig genopladning, at det altid er klar til at opfylde dagens krav. Uanset om det er til professionel kommunikation, konferenceopkald eller personlig brug, leverer Yealink WH64 Mono headset klar lydkvalitet og bekvemmelighed.

  • Dobbelt trådløs teknologi med DECT og Bluetooth 5.2 giver alsidige tilslutningsmuligheder
  • Acoustic Shield Technology giver støjfiltreret, klar lyd
  • 280° drejelig mikrofon med LED-indikator for travlhed for klar kommunikation
  • Op til 157 timers standbytid og hurtig genopladning på 1,5 time
  • Intuitiv betjening på headsettet for nem styring af opkald og musik
Problemfri tilslutningsmuligheder
Oplev valgfriheden med dobbelt trådløs teknologi, der tilbyder både DECT og Bluetooth 5.2 til en bred vifte af tilslutningsmuligheder. Uanset om du tilslutter til en computer til et konferenceopkald eller til bærbar elektronik til personlig brug, sikrer WH64 Mono en stabil og klar forbindelse.
Krystalklar lyd
WH64 Mono er udstyret med Acoustic Shield Technology og leverer enestående lydkvalitet ved at filtrere baggrundsstøj fra, så din stemme høres tydeligt i den anden ende. Frekvensresponsen på 20 - 20.000 Hz og monolydoutput giver en fokuseret og fordybende lytteoplevelse.
Intuitiv betjening
Administrer dine opkald og din musik uden besvær med intuitive kontroller på headsettet. Fra justering af lydstyrken til aktivering af din stemmeassistent, WH64 Mono giver dig bekvemmelighed lige ved hånden. Den 280° drejelige mikrofon og LED-indikatoren for optaget lys forbedrer brugervenligheden, hvilket gør det lettere at kommunikere og signalere din tilgængelighed.
Komfort hele dagen
WH64 Mono er designet til at blive brugt i længere tid og har en monohovedtelefon, der er både behagelig og let. Headsettets design sikrer, at du har det behageligt hele arbejdsdagen, hvilket gør det perfekt til professionelle, der har brug for pålidelige kommunikationsværktøjer.
Langvarig batterilevetid
Med op til 157 timers standbytid og en hurtig opladningstid på kun 1,5 time er WH64 Mono altid klar, når du er. Uanset om du sidder i møder lige efter hinanden eller nyder din yndlingsplayliste, kan du stole på, at dette headset holder trit med din travle tidsplan.
Driftstid (op til)
41time(r)
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Base
Software-certificering
Optimeret til UC
Beskyttelse
Høreværn
Antal pr. pakke
1
Model
WH64 Mono
Mærke
Yealink
Produktlinje
Yealink
Fabrikant
Yealink
Trådløs teknologi
DECT / Bluetooth
Maks. driftsafstand
150m
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Lydudgangsmodus
Mono
Styring
Bluetooth
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
DECT / Bluetooth
1.615,00 kr.
Ekskl. moms
1208672
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.