UNISYNK HDMI to HDMI Cable 8K 60Hz Black 1.5m

10365

Unisynk HDMI-kablet er en pålidelig løsning til alle dine high-definition-behov. Med understøttelse af både 4K120Hz og 8K60Hz leverer det video i høj kvalitet, der er velegnet til spil, streaming eller enhver professionel opsætning. HDCP-overholdelse sikrer sikre, pålidelige forbindelser, mens den forstærkede kerne og de farvekodede stik giver holdbarhed og nem installation. Uanset om du tilslutter en spillekonsol, et tv eller en computerskærm, gør dette kabels universelle kompatibilitet og robuste design det til et godt valg for en problemfri underholdnings- eller arbejdsoplevelse.

  • Understøttelse af 4K120Hz og 8K60Hz til high-definition video
  • HDCP-kompatibel for sikre forbindelser i høj kvalitet
  • Forstærket kerne og farvekodede stik giver holdbarhed og brugervenlighed
  • Kompatibel med en lang række enheder takket være universelle 19-pin HDMI Type-A-stik

Listepris:

142,00 kr.


Forbedrede tilslutningsmuligheder
Oplev problemfri videokvalitet med Unisynk HDMI-kablet, der er designet til at understøtte både 4K120Hz og 8K60Hz. Det sikrer, at din skærm lever op til høje standarder for klarhed og jævnhed, uanset om du spiller, streamer eller deltager i en præsentation med høje indsatser.
Holdbart design
Dette HDMI-kabel er bygget med en forstærket kerne og farvekodede stik og er ikke kun nemt at installere, men også konstrueret til lang levetid. Den robuste konstruktion sikrer, at det kan modstå hyppige til- og frakoblinger, hvilket gør det til et pålideligt valg til alle dine AV-behov.
Universel kompatibilitet
Med 19-pin HDMI Type-A-stik i begge ender er dette kabel universelt kompatibelt med en lang række enheder. Fra skærme og tv'er til spillekonsoller sikrer det en sikker forbindelse hver gang og leverer HD-indhold uden at gå på kompromis.
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
UNISYNK
Produktlinje
Unisynk
Fabrikant
Universal Creation
Højre forbindelsestype
19 pin HDMI Type A
AV-kabeltype
HDMI-kabel
Han/hun højre forbindelse
Han
Han/hun venstre forbindelse
Han
Venstre forbindelsestype
19 pin HDMI Type A
Længde
1.5m
Universal Creation AB
10365
7350069461186
Produkt tilføjet for at sammenligne.