UNISYNK HDMI to HDMI Cable 8K60Hz Black 3m

10364

Unisynks HDMI-kabel er designet til at opfylde behovene hos high-definition lyd- og videoentusiaster. Med funktioner som understøttelse af 4K120Hz og 8K60Hz sikrer dette kabel, at din underholdningsopsætning er klar til billeder i høj kvalitet. HDCP-overholdelse sikrer sikker transmission af indhold i høj kvalitet, hvilket gør det til et velegnet valg til streaming af premium-indhold. Det holdbare design, der er kendetegnet ved en forstærket kerne og farvekodede stik, lover lang levetid og brugervenlighed. Uanset om du tilslutter en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller eller et hjemmebiografsystem, gør dette kabels universelle kompatibilitet det til en alsidig tilføjelse til dit tekniske arsenal.

  • Understøttelse af 4K120Hz og 8K60Hz for høj visuel klarhed
  • HDCP-kompatibel for sikker transmission af indhold i høj kvalitet
  • Forstærket kerne og farvekodede stik giver holdbarhed og brugervenlighed
  • Kompatibel med en lang række enheder takket være den universelle stiktype
Understøttelse af høj opløsning
Oplev high-definition underholdning med understøttelse af 4K120Hz og 8K60Hz, hvilket sikrer, at dine billeder er klar til indhold i høj opløsning.
Holdbart design
Med en forstærket kerne og farvekodede stik er dette HDMI-kabel bygget til lang levetid og brugervenlighed, hvilket sikrer en sikker forbindelse og optimal signalintegritet i mange år fremover.
Universel kompatibilitet
Udstyret med 19-pin HDMI Type-A-hanstik i begge ender giver dette kabel bred kompatibilitet med et stort udvalg af enheder, fra spillekonsoller til hjemmebiografsystemer, hvilket sikrer en problemfri forbindelse uden behov for adaptere.
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
UNISYNK
Produktlinje
Unisynk
Fabrikant
Universal Creation
Højre forbindelsestype
19 pin HDMI Type A
AV-kabeltype
HDMI-kabel
Han/hun højre forbindelse
Han
Han/hun venstre forbindelse
Han
Venstre forbindelsestype
19 pin HDMI Type A
Længde
3m
199,00 kr.
Ekskl. moms
Universal Creation AB
10364
7350069461179
Produkt tilføjet for at sammenligne.