Unisynk USB-C Wall Charger 36W with 2 m Lightning cable White (retail)

10428

Oplev bekvemmeligheden og effektiviteten ved Unisynk Slim Wall Charger G3, en strømadapter designet til at opfylde opladningsbehovene for din mobiltelefon og tablet. Denne oplader er udstyret med Power Delivery 3.0 og BC 1.2-hurtigopladningsteknologi, som sikrer, at dine enheder hurtigt får strøm og er klar til brug. GaN-teknologien gør ikke bare opladeren mere effektiv, men også mere sikker og mindre tilbøjelig til overophedning.

Med et 2 m langt Lightning-kabel har du fleksibiliteten til at oplade dine enheder fra en behagelig afstand, uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten. Slim Wall Charger G3 handler ikke kun om strøm, men også om bekvemmelighed og pålidelighed. Den er designet til en bred vifte af enheder, MFi-certificeret og overholder TUV GS-standarder, hvilket sikrer en opladningsoplevelse af høj kvalitet for dine Apple-enheder. Uanset om du vil oplade din telefon, tablet eller begge dele, er denne oplader den alsidige løsning, du har brug for.

  • Power Delivery 3.0 og BC 1.2 til hurtig opladning
  • Indeholder GaN-teknologi til effektiv brug af strøm
  • Inkluderer et 2 m langt Lightning-kabel for udvidet rækkevidde
  • Designet til mobiltelefoner og tablets
  • MFi-certificeret og TUV GS-kompatibel for pålidelighed
Effektiv opladning
Denne Slim Wall Charger G3 er udstyret med Power Delivery 3.0 og BC 1.2-hurtigopladningsteknologi og sikrer, at dine enheder oplades hurtigt, så du sparer tid og øger din produktivitet.
Avanceret teknologi
Med GaN-teknologi tilbyder Slim Wall Charger G3 en mere effektiv opladningsproces, der reducerer varmen og øger sikkerheden for dine enheder.
Praktisk design
Med et 2 m Lightning-kabel inkluderet giver denne oplader den bekvemmelighed og fleksibilitet, der er nødvendig for at oplade dine enheder komfortabelt på afstand.
Alsidig kompatibilitet
Denne strømadapter er designet til både mobiltelefoner og tablets og er en alsidig opladningsløsning til dine forskellige enheder.
Pålidelig ydeevne
Slim Wall Charger G3 er MFi-certificeret og overholder TUV GS-standarderne, hvilket sikrer en sikker og pålidelig opladningsoplevelse for dine Apple-enheder.
Produkttype
Strømforsyningsadapter
Underkategori
Strømadaptere og opladere
Designet til
Mobiltelefon
Farvekategori
Hvid
Antal pr. pakke
1
Model
Slim Wall Charger G3
Mærke
UNISYNK
Produktlinje
Unisynk
Fabrikant
Universal Creation
Antal indgangforbindelser
1
Strømforsyning
36watt
Indgangforbindelsesstype
Strøm 2-polet
Udgangsforbindelsestype
24 pin USB-C
Type
5 års garanti
317,00 kr.
Ekskl. moms
10428
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.