Unisynk USB-C Wall Charger 36W with 2 m USB-C cable White (retail)

10429

Oplev Unisynk-strømadapteren, en højtydende opladningsløsning, der er designet til at opfylde behovene hos moderne enheder. Dette slanke og kompakte sæt indeholder et 2 m USB-C til USB-C-kabel, hvilket gør det perfekt til opladning på farten eller til brug i en stationær opsætning. Med Power Delivery 2.0 og 3.0 sammen med GaN-teknologi giver det hurtig og effektiv opladning, hvilket reducerer den tid, dine enheder skal være bundet til en stikkontakt. Sikkerhed er også en prioritet, som det fremgår af TÜV-sikkerhedscertificeringen, der sikrer ro i sindet ved hver brug. Uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse, gør denne vægopladers 36 watt effekt og holdbare design med en MTBF på 100.000 timer den til et uundværligt tilbehør til alle dine opladningsbehov.

  • 36 Watt udgangseffekt til effektiv opladning af enheder
  • Inkluderer Power Delivery 2.0 og 3.0 til hurtig opladning
  • 2 m USB-C til USB-C-kabel for praktisk og fleksibel opladning
  • Bygget med GaN-teknologi for en mere effektiv opladning
  • Leveres med et telefonstativ for ekstra funktionalitet
Effektiv opladning
Denne strømadapter er udstyret med Power Delivery 3.0 og GaN-teknologi og sikrer, at dine enheder oplades hurtigt og effektivt, hvilket minimerer ventetiden og maksimerer produktiviteten.
Alsidig kompatibilitet
Med et USB-C til USB-C-kabel med en længde på 2 m giver dette sæt fleksibilitet til at oplade en lang række enheder, fra smartphones til bærbare computere, så du altid er tilsluttet.
Holdbart design
Med en imponerende MTBF (Mean Time Between Failures) på 100.000 timer er denne strømadapter bygget til at holde og giver pålidelige opladningsløsninger uden hyppigt behov for udskiftning.
Praktiske funktioner
Denne strømadapter oplader ikke kun dine enheder, men har også et telefonstativ, så du kan se håndfrit, mens din enhed oplades, hvilket forbedrer dine multitasking-muligheder.
Sæt-indhold
USB-C cable
Produkttype
Strømforsyningsadapter
Underkategori
Strømadaptere og opladere
Farvekategori
Hvid
Antal pr. pakke
1
Mærke
UNISYNK
Produktlinje
Unisynk
Fabrikant
Universal Creation
Bredde
4.3cm
Dybde
1.6cm
Vægt
54g
Antal indgangforbindelser
1
Antal udgangsforbindelser
1
Strømforsyning
36watt
Indgangforbindelsesstype
Europlug (strøm CEE 7/16)
Udgangsforbindelsestype
24 pin USB-C
Type
5 års garanti
262,00 kr.
Ekskl. moms
10429
Produkt tilføjet for at sammenligne.