Jabra Speak 750 USB BT Adapter, UC

7700-409

Jabra Speak 750 er designet til at fremme dine møder med suveræn uforstyrret lyd. Den fulde duplekslyd giver mere naturlige samtaler, og takket være UC- og Microsoft Teams-certificeringerne samt plug-and-play-kapacitet får du maksimal fleksibilitet i dit huddle-rum.

Listepris:

2.597,00 kr.


Hør og bliv hørt, når det er nødvendigt
Før helt naturlige samtaler via speakerphonen, da begge sider af samtalen transmitteres på samme tid. På den måde kan samtalerne flyde, ligesom de gør i virkeligheden.
Certificeret til Microsoft Teams
Microsoft Teams-varianten er designet til brug i den moderne verden og har en dedikeret Microsoft Teams-knap, der blinker ved notifikationer. Microsoft Teams-knappen lyser lilla, og det understøttende LED-lys blinker hvidt ved notifikationer. Tryk på Microsoft Teams-knappen for at deltage i møder og se, hvornår du har et forestående opkald, ubesvarede opkald og voicemails.
Fungerer med alle førende UC-platforme
Alsidig, brugervenlig og kompatibel med alle førende Unified Communications-platforme til samtaler i professionel kvalitet, uanset hvor du arbejder. Certificeret til Google Meet, så du kan få en gnidningsløs mødeoplevelse.
Plug-and-play for øjeblikkeligt samarbejde
Plug-and-play-funktionen til din bærbare computer, smartphone eller tablet ved hjælp af enten USB eller Bluetooth gør samarbejdet så meget lettere.
Driftstid (op til)
10time(r)
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Blød pose
Antal pr. pakke
1
Model
750 UC
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra SPEAK
Fabrikant
Jabra
Driftsmåde af mikrofon
Omni-directional
Maks. driftsafstand
30m
Anbefalet brug
Telefon
Type
Konferencetelefon
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Konnektivitetsinterfacer
USB
Lydudgangsmodus
Mono
Styring
Besvar/afslut
Trådløs teknologi
Bluetooth
Vægt
301g
Type
2 års garanti
Jabra
7700-409
5706991023428
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.