Jabra Link 400c USB-C Dect MS

14205-41

Jabra LINK 400c MS netværksadapteren forvandler din kommunikationsopsætning med sine avancerede trådløse funktioner. Denne enhed er designet til dem, der kræver kvalitet og bekvemmelighed, og den udnytter DECT-teknologi til at give krystalklar kommunikation op til 150 m i åbent rum. Dens USB-C-grænseflade sikrer en problemfri tilslutning til en lang række enheder, hvilket gør den til et alsidigt valg til forskellige opsætninger. Sikkerhed er en prioritet for Jabra LINK 400c MS, og FIPS 256-overholdelse sikrer, at dine data forbliver beskyttet. Derudover kan adapterens firmware opgraderes, hvilket giver lang levetid og pålidelighed. Uanset om det er til professionel eller personlig brug, er Jabra LINK 400c MS et vigtigt værktøj for alle, der ønsker at forbedre deres netværksforbindelse.

  • Trådløs DECT-teknologi til klar kommunikation på op til 150 m afstand
  • USB-C-grænseflade til hurtig og ukompliceret opsætning
  • Firmware kan opgraderes for at bevare enhedens relevans
  • Overensstemmelse med FIPS 256 for øget sikkerhed
  • Ekstern formfaktor for nem integration med eksisterende opsætninger
BRANCHEFØRENDE TRÅDLØS RÆKKEVIDDE
Denne kompakte, fleksible USB DECT-adapter holder dig forbundet op til 150 m fra din computer og gør det muligt for dig at bevæge dig rundt med din laptop under opkald. Bevæg dig frit .
HVORFOR DECT?
DECT er udviklet specifikt til trådløs telefoni, og det betyder, at det er det ideelle valg for medarbejdere, der både har mange opkald og brug for ekstra mobilitet. Link 400 giver en trådløs rækkevidde, der er op til 15 gange længere end en Bluetooth-enhed i klasse 2. Gå hele vejen .
ULTRA-BÆRBAR
I modsætning til mere traditionelle USB-adaptere har Link 400 et helt unikt og bøjeligt design, der giver ekstra holdbarhed og reducerer risikoen for skader, hvis du lader den sidde i din bærbare computer, når du bevæger dig rundt. Intet skal holde dig tilbage.
BRUGERVENLIGT
Link 400 har en stor knap, der hurtigt og nemt forbinder den med dit Engage-headset. LED-lampen har farvekoder og hjælper dig med at administrere dine opkald, den bliver blå, når der er forbindelse, grøn, når du er i gang med et opkald, og rød, når den er på lydløs. LED'en for Microsoft Teams varianten1 lyser lilla, når der er forbindelse til Teams og pulserer ved Microsoft Teams-notifikationer. Sæt kulør på din dag.
SIKKERHED
Link 400 er DECT-sikkerhedscertificeret. Men fordi din datasikkerhed er så vigtig for os, overgår den endda DECT-sikkerhedsniveau C med ekstra FIPS 256-bit krypteringsalgoritmer af militær kvalitet. Ren Fort Knox. Bare mindre.
KOMPATIBILITET
Link 400 er inkluderet i Engage 55 og kan købes separat, hvis du ønsker at opgradere Engage 65- og 75-headsets til base-fri mobilitet. 1 Boost dit headset med ekstra bevægelsesfrihed.
FUNGERER MED DET HELE
Link 400 virker med alle førende platforme til både UC (unified communications) og kontaktcentre. Den fås både i en UC-variant og i en Microsoft Teams-variant, og du kan vælge mellem USB-A- og USB-C-tilslutninger. Uanset hvordan du arbejder, virker det.
DIN BEDSTE FORBINDELSE
Når du befinder dig i et område med mange, der arbejder trådløst samtidig, betyder den overlegne DECT-teknologi, at din forbindelse ikke bliver påvirket. Fra fyldte kontorer til travle opgange.
NEMME OPDATERINGER
Firmware-opdateringer via Jabra Xpress og Jabra Direct giver dig mulighed for nemt at administrere din enhed, og det sikrer, at du oplever optimal ydelse. Både i dag og i fremtiden. Vær opdateret.
Farvekategori
Sort
Software-certificering
Optimized for Microsoft Teams
Antal pr. pakke
1
Internationale pakker
EMEA
Model
400c MS
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra LINK
Fabrikant
Jabra
Bredde
3.3cm
Dybde
9.2cm
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Dataforbindelsesprotokol
DECT
Grænseflade (bus) type
USB-C
Type
Netværksadapter

Material

Produktblad
1.152,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
14205-41
5706991024975
Produkt tilføjet for at sammenligne.