P50 UK Power Cable Black

14202-32

Jabra PanaCast USB-C-kablet er en alsidig og holdbar løsning til tilslutning af en bred vifte af enheder. Med sin USB-C til USB Type-A-forbindelse imødekommer det behovene hos dem, der bruger flere gadgets, og sikrer en problemfri forbindelse mellem dem. Kablet er designet med han-stik i begge ender, herunder en 24-polet USB-C og en 9-polet USB Type-A, hvilket fremhæver dets robusthed og pålidelighed til hyppig brug. Uanset om det er til opladning eller dataoverførsel, er dette kabel et praktisk tilbehør i ethvert teknisk værktøjssæt.

  • USB-C til USB Type-A-forbindelse til en bred vifte af enheder
  • Holdbare han-stik i begge ender for forlænget brugbarhed
  • Understøtter effektiv opladning og dataoverførsel

Listepris:

157,00 kr.


Alsidige tilslutningsmuligheder
Dette USB-C-kabel er designet til at bygge bro mellem enheder og giver en problemfri forbindelse fra USB-C til USB Type-A-porte. Dets design sikrer kompatibilitet på tværs af en lang række enheder, hvilket gør det til et vigtigt værktøj for dem, der er afhængige af flere gadgets.
Holdbart design
Jabra PanaCast USB-C-kablet er fremstillet med holdbarhed for øje og har robuste stik i begge ender. De 24-polede USB-C-stik og 9-polede USB Type-A-stik er designet til at modstå hyppig tilslutning og frakobling, hvilket sikrer en pålidelig forbindelse hver gang.
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra PanaCast
Fabrikant
Jabra
Højre forbindelsestype
9 pin USB Type A
I/O-kabeltype
USB Type-C kabel
Han/hun højre forbindelse
Han
Han/hun venstre forbindelse
Han
Kabel-underkategori
USB
Venstre forbindelsestype
24 pin USB-C
Længde
2m
Jabra
14202-32
5706991027020
Produkt tilføjet for at sammenligne.