P50 Ethernet,RJ45,Cat5e,4.57m/15ft

14302-26

Jabra CAT 5e-netværkskablet er en løsning af høj kvalitet, der er designet til at opfylde kravene i ethvert netværksmiljø. Med RJ-45-hanstik i begge ender er opsætningen ligetil, og det sikrer en pålidelig forbindelse til dit netværksudstyr. Dette kabel er klassificeret som CAT 5e, hvilket understøtter højhastighedsdatatransmission og gør det til et ideelt valg til forskellige applikationer. Den holdbare konstruktion sikrer, at det kan modstå de daglige krav i ethvert travlt netværk og giver en pålidelig forbindelse, der holder dine aktiviteter kørende. Uanset om du opretter et nyt netværk eller opgraderer et eksisterende, er Jabra CAT 5e-netværkskablet en smart investering i dit netværks fremtid.

  • CAT 5e-klassificering til dataoverførsel med høj hastighed
  • RJ-45-hanstik i begge ender for nem opsætning
  • Designet til holdbarhed og langvarig brug
Forbedrede tilslutningsmuligheder
Jabra CAT 5e-netværkskablet sikrer pålidelig og hurtig datatransmission, hvilket gør det til en vigtig komponent i enhver netværksopsætning. RJ-45-hanstikkene i begge ender giver en sikker og ligetil forbindelse til dit netværksudstyr.
Holdbart design
Dette netværkskabel er skabt til lang levetid og er designet til at modstå den daglige brug i ethvert krævende netværksmiljø. Den robuste konstruktion sikrer, at det forbliver en pålidelig del af din netværksinfrastruktur i mange år fremover.
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra
Fabrikant
Jabra
Højre forbindelsestype
RJ-45
Kategori
CAT 5e
Han/hun højre forbindelse
Han
Netværkskabeltype
Netværkskabel
Han/hun venstre forbindelse
Han
Venstre forbindelsestype
RJ-45
Længde
4.57m
302,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
14302-26
5706991030235
Produkt tilføjet for at sammenligne.