NeatBoard50 - flexible mount

NeatBoard50 - flexible mount

NEATBOARD50-ADPMOUNT

Det adaptive beslag lader dig placere Neat Board 50 tæt på din væg, hvilket får dine rumintegrationer til at se smartere ud og sætter dig i stand til at flytte enheden op eller ned for optimal brug og visning.

Neat Board 50 forbedrer videokonferencer med sine omfattende funktioner, der er designet til at forbedre mødeoplevelsen. Den har en 50" LED-baggrundsbelyst skærm, der viser billeder i en levende opløsning på 3840 x 2160, sammen med anti-fingeraftryks- og antirefleks-teknologier for klar visning.

Integrerede miljøsensorer justerer indstillingerne for en ideel mødeatmosfære, og 5-mikrofoner med indbyggede højttalere sikrer klar lyd til alle deltagere. Tilslutningsmulighederne kommer fra forskellige porte, herunder HDMI, Ethernet og USB-C, foruden Wi-Fi-funktioner, så den nemt kan integreres i ethvert arbejdsområde.

Med fokus på effektivitet bruger Neat Board 50 kun 96 watt strøm, hvilket gør den til et miljøbevidst valg til konferencelokaler. Den er velegnet til en lang række møder, fra daglige sammenkomster til præsentationer på højt niveau.

  • 50" LED-baggrundsbelyst skærm med en opløsning på 3840 x 2160 for levende billeder
  • Integrerede miljøsensorer til luftkvalitet, luftfugtighed, lys og temperatur
  • 5-mikrofoner og højttalere med ekko-annullering for klar lyd
  • Flere tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, Ethernet og USB-C
  • Miljøvenlig med et strømforbrug på kun 96 watt
Integrerede sensorer
Neat Board 50 er udstyret med sensorer for luftkvalitet, luftfugtighed, lys og temperatur og sikrer optimale miljøforhold for dine møder, hvilket øger komforten og produktiviteten.
Skærm i høj opløsning
Den 50 tommer store LED-baggrundsbelyste skærm har anti-fingeraftryk og antirefleks-teknologi sammen med en multi-touch-skærm, der giver en levende opløsning på 3840 x 2160 til klare og interaktive præsentationer.
Problemfri tilslutningsmuligheder
Med HDMI-input og -output, Ethernet og USB-C-porte samt Wi-Fi-funktioner giver Neat Board 50 alsidige tilslutningsmuligheder for en strømlinet opsætning og effektiv kommunikation.
Overlegen lydkvalitet
Et 5-mikrofonsystem og integrerede højttalere med ekkoreduktionsteknologi leverer krystalklar lyd og sikrer, at alle stemmer bliver hørt under videokonferencer.
Effektivt strømforbrug
En intern strømforsyning med et forbrug på kun 96 watt gør Neat Board 50 til et energieffektivt valg til dine konferencebehov.
8.309,00 kr.
Ekskl. moms
NEAT
NEATBOARD50-ADPMOUNT
Produkt tilføjet for at sammenligne.