Neat Board - Rolling Floor Stand.

NEATBOARD-FLOORSTAND

Neat Board er den komplette mødelokalepakke i en enkel og elegant alt-i-en-enhed. Med sin fordybende 65-tommers multi-touch-skærm, kraftfulde lydsystem og alsidige vidvinkelkamera giver Neat Board dig en samarbejdsoplevelse ud over videomøder og trådløs indholdsdeling ved at muliggøre kommentarer og whiteboarding.

 • Enkel opsætning
 • Fungerer bare
 • Sæt dit præg
 • Ingen idé efterlades
 • Det er den samlede pakke
 • En lysere tavle
 • Intet behov for en dedikeret pc
 • Reagerer på din tilstedeværelse
 • Trådløs deling med ét tryk, der virker hver gang
 • Indfanger hele rummet og zoomer ind på personer på en genial måde
 • Forbedrer din stemme, undertrykker støj
 • Overlegen lyd, klar lyd og stabilt billede
Enkel opsætning
Neat Board er designet til at levere alt, hvad du har brug for i dit mødelokale i dag, og giver dig frihed og fleksibilitet til at samarbejde, som du vil i fremtiden. Det er også nemt at sætte op med kun ét kabel og et valg mellem enten en gulvstand med valgfri hjul, vægmontering eller bordstand.
Fungerer bare
Neat Board reagerer på din tilstedeværelse og vågner automatisk i det øjeblik, du træder ind i rummet. Med blot et enkelt tryk kan du trådløst dele din skærm, starte et møde eller markere noget. Den store multi-touch-skærm er perfekt til at tage noter, organisere tanker og give hurtig visuel feedback, uanset om folk er lige der i lokalet eller på video.
Lav din markering
Neat Board leveres med et par Neat Markers, så to personer kan skitsere eller markere noget på samme tid. Neat Marker leverer den helt rigtige mængde friktion til whiteboarding og opmærkning. Den fastgøres magnetisk til Neat Marker-holderen, som også fungerer som kabelstyring. Neat Marker er passiv, så du behøver ikke at sætte den op eller oplade den.
Ingen idé efterlades
Det uendelige lærred giver dit team den plads, I har brug for til at brainstorme, organisere og omstrukturere - selv når I er fysisk adskilt. Del resultatet, og fortsæt, hvor I slap, på det næste møde.
Det er den samlede pakke
Neat Board forvandler din mødelokaleoplevelse ved at pakke kraftfuld teknologi og alle funktionerne i Zoom ind i et elegant alt-i-et-design. Bare sæt strømkablet i, og du er klar til at gå i gang.
Et lysere bord
Den medrivende 4K 65" LED-skærm med vidvinkelvisning og fantastisk lysstyrke gør det muligt for alle i lokalet at læse præsentationsdetaljer og se ansigtsudtryk.
Intet behov for en dedikeret pc
Den har en indbygget avanceret specialfremstillet chip til accelereret lyd- og videobehandling.
Reagerer på din tilstedeværelse
Akustiske ultralydssensorer registrerer folks tilstedeværelse og sparer strøm, når rummet er tomt.
Trådløs deling med ét tryk, der virker hver gang
En vidvinkel-ultralydsdiskant fylder alle hjørner af rummet.
Indfanger hele rummet og zoomer ind på personer på en genial måde
Et specialdesignet, meget dynamisk vidvinkel-4k-kamera med sensor for omgivende lys tilpasser sig smart til skiftende lysforhold.
Forbedrer din stemme, undertrykker støj
Neat Boards end-fire mikrofonarray bruger avanceret differentiel stråledannelse med fem mikrofoner, der er vinklet til optimal lydoptagelse inden for kameraets synsfelt. Hardwarebaseret Neat Audio Processing eliminerer "double talk"-problemer (når en persons stemme bliver forvrænget eller dæmpet af andre, der taler over dem, eller af baggrundsstøj), hvilket gør samtaler mere naturlige.
Overlegen lyd, klar lyd og stabilt billede
En omhyggeligt designet højttalerkasse maksimerer toneomfanget og minimerer forvrængning. Modsatrettede drivere annullerer vibrationer, og en dedikeret diskanthøjttaler giver high definition-lyd. Det blæserløse design tillader luft at strømme frit gennem enheden, hvilket eliminerer behovet for støjende blæserbaseret køling.
Antal hjul
4
Anbefaltet Display Størrelse
65"
Anbefalet brug
Alt i et
Type
Vogn med hjul
Farvekategori
Grå
Antal pr. pakke
1
Mærke
Neat
Produktlinje
Neat
Fabrikant
NEAT
Dybde
78.9cm
10.935,00 kr.
Ekskl. moms
NEAT
NEATBOARD-FLOORSTAND
Produkt tilføjet for at sammenligne.