Neat Pad Glass Mount

NEATPAD-GLASSMOUNT
  • Et tryk med to roller
  • Tilgængelighed af lokaler
  • Mødekontrol
  • Enkel opsætning
  • Fungerer bare
Et tryk med to roller
Neat Pad er en enkel og elegant touchskærm, som du kan bruge til at styre dine møder eller vise ledige lokaler uden for lokalet. Med sit slanke design, inklusive den ideelle skærmvinkel til problemfri interaktion og visning, passer Neat Pad smukt ind overalt, uanset om den er placeret på et bord, en væg eller en stolpe. Takket være kun ét power over Ethernet-kabel løber Neat Pad heller aldrig tør for batteri. Den er altid tændt og klar til at gå i gang.
Tilgængelighed i rummet
Du kan installere Neat Pad uden for dit mødelokale for at få optimal rumstyring. Konfigurer Neat Pad som et planlægningsdisplay til dine Zoom Rooms eller et panel til dine Microsoft Teams-lokaler, eller implementer endda Neat Pad for at gøre dine ikke-video-aktiverede mødelokaler bookbare, forudsat at du har den relevante platformlicens. Du kan booke rummet med det samme uden at skulle gå gennem dine andre kalendersystemer, og integrerede LED-indikatorer viser rummets tilgængelighed på et øjeblik, selv nede fra en korridor.
Kontrol af møder
Som controller giver Neat Pad dig mulighed for hurtigt at starte dine møder og dele din skærm med blot ét tryk. Konfigurer Neat Pad som en controller til dine Zoom Rooms eller konsol til dine Teams-rum. Det giver dig også mulighed for at invitere deltagere, gøre dem lydløse om nødvendigt eller optage dine møder. Og når den er tilsluttet et tredjeparts Zoom Rooms-system, erstatter den ikke kun en konventionel tablet-controller, men tilbyder også overlegne funktioner.
Enkel opsætning
Neat Pad leveres med et væg- og sidebeslag, så det er nemt for alle at installere og sætte op. Brug vægbeslaget til at fastgøre Neat Pad på væggen i dit mødelokale. Med sidebeslaget kan du fastgøre Neat Pad til kanten af din dørkarm eller stolpe. Takket være kun ét Power over Ethernet-kabel er Neat Pad altid klar til brug.
Fungerer bare
Når Neat Pad er konfigureret som en controller, sikrer den, at ethvert mødelokale altid er klar. Du kan tilføje flere Neat Pads, så alle har adgang til betjeningen fra alle steder omkring bordet. Og i en kommende softwareudgivelse vil Neat Pads to indbyggede mikrofoner give mulighed for forbedret lydoptagelse på alle Neat-systemer.
Monteringskomponenter
Glasmontering
Anbefalet brug
Tablet
Type
Monteringssæt
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
Neat
Produktlinje
Neat
Fabrikant
NEAT
406,00 kr.
Ekskl. moms
NEAT
NEATPAD-GLASSMOUNT
Produkt tilføjet for at sammenligne.