Pulse Pro for Neat Bar - 3year

PULSE-PRO-BAR3

Neat Pulse Pro tilbyder en udvidet serviceaftale, der er skræddersyet specifikt til videokonferenceudstyr, og som sikrer, at dit system forbliver funktionsdygtigt med minimal nedetid. Denne omfattende supportpakke omfatter forudgående udskiftning af hardware, hvilket sikrer, at eventuelle problemer med udstyret hurtigt løses med en erstatning på vej. Med en responstid på helt ned til 4 timer for problemer af alvorlighedsgrad 1 sikrer Neat Pulse Pro, at kritiske problemer prioriteres, så potentielle forstyrrelser af din virksomheds drift minimeres. Derudover dækker serviceaftalen 24/7 telefonrådgivning og overvågning, hvilket giver support døgnet rundt til eventuelle tekniske udfordringer, der måtte opstå. Uanset om det er en hardwarefejl eller en teknisk fejl, er Neat Pulse Pros dedikerede supportteam altid klar til at hjælpe og sikre, at dit videokonferencesystem opretholder ydeevnen.

  • Forhåndsudskiftning af hardware sikrer minimal afbrydelse
  • 4-timers responstid ved kritiske problemer
  • 24/7 telefonrådgivning og overvågning
  • Udvidet serviceaftale til omfattende support
  • Teknisk support skræddersyet til videokonferenceenheder
Hurtige svartider
Med en forpligtelse til at sikre minimal nedetid tilbyder Neat Pulse Pro responstider på helt ned til 4 timer for problemer på alvorlighedsniveau 1, hvilket sikrer, at dine videokonferenceenheder hurtigt er oppe at køre igen.
Omfattende supportdækning
Neat Pulse Pros udvidede serviceaftale omfatter forudgående udskiftning af hardware, telefonrådgivning og 24/7 overvågning, der dækker alle aspekter af den tekniske support, der er nødvendig for uafbrudt service.
Fleksibel servicetilgængelighed
Neat Pulse Pro er designet til at understøtte din virksomheds drift døgnet rundt og giver servicetilgængelighed 24 timer i døgnet, mandag til fredag, inklusive telefonrådgivning til alle sværhedsgrader af tekniske problemer.
Antal pr. pakke
1
Model
Pro
Mærke
Neat
Produktlinje
Neat Pulse
Fabrikant
NEAT
Totale kontraktperiode
3år
Service inkluderet
Fremryknings-hardwareudskiftning
Placering
Forsendelse
Type
Support opgradering
Udstyrsklasse
Videokonferenceenheder
7.819,00 kr.
Ekskl. moms
NEAT
PULSE-PRO-BAR3
Produkt tilføjet for at sammenligne.