IsiCom og Neat indleder partnerskab i Norden.

IsiCom indgår fra og med den 25. januar 2024 et nyt partnerskab sammen med Neat. IsiCom + Neat – Et perfekt match 

IsiCom har de seneste år fået bedre fat i videomarkedet i Norden. Med Neat i vores portefølje kan vi tilbyde vores kunder et komplet produktsortiment til alle behov. IsiCom og Neat er begge nordiske virksomheder med en ligesindet grundfilosofi, nemlig at skabe den bedst mulige oplevelse inden for kommunikation og samarbejde. Vi deler fælles værdier og præges af vores kompetence og stærke vilje til at skabe værdi for vores kunder. Dette gør samarbejdet ekstra givende og inspirerende for os. 

Videomarkedet i Norden har taget fart på det seneste, og meget skyldes, at den moderne arbejdsplads har ændret sig efter pandemien. Det bliver stadig vigtigere at finde en balance mellem kontoret, hjemmet og derimellem. Arbejdspladsen kræver mere tilpasning, og teknologien spiller en større rolle for at fremme samarbejde og skabe en inspirerende arbejdsplads. Neats produkter er netop tilpasset til at gøre samarbejde og kreativitet succesfuldt. 

Wayne Mason, Distribution Lead EMEA/APAC & Regional Director UK&I, Neat, udtaler: "Isicom har en imponerende stærk tilstedeværelse på det nordiske marked, og gennem dette partnerskab tror vi, at vi kan styrke den yderligere. Med deres spidskompetence og høje serviceniveau udgør IsiCom et fremragende valg for os, med stor tillid både hos forhandlere og slutkunder." Med stærk nordisk rækkevidde er vi en af Skandinaviens førende specialiserede telekom-/IT-distributører og sigter mod at styrke dette sammen med Neat.  

”Vi er utroligt glade og stolte over at byde Neat velkommen til Isicom-familien. Nu har vi mulighed for at kunne tilbyde vores kunder endnu et premium brand i vores produktsortiment, desuden et nordisk brand, hvilket gør samarbejdet ekstra sjovt. Neat fuldender vores videoudbud og styrker vores position på videomarkedet,” tilføjer Magnus Ohlin, administrerende direktør for IsiCom. 

Partnerskabet med Neat er et stort skridt for IsiCom mod målet om at blive den største specialiserede nordiske distributør inden for kategorierne headset, voice og video. 

Om Neat

Neat, en norsk videoteknologivirksomhed grundlagt i Oslo, Norge i 2019, leder transformationen af moderne arbejdspladser med deres innovative produkter. Deres fleksible portefølje integreres gnidningsfrit med platforme som Microsoft Teams og Zoom, og andre virksomhedsapplikationer. 

Fokus ligger på enkelhed og tilpasningsdygtighed for at fremme åbent og dynamisk samarbejde i det skiftende arbejdsmiljø. Virksomheden blev grundlagt af et team af kreative nytænkere, der i årtier har formet banebrydende innovationer for nogle af verdens mest anerkendte mærker inden for videokommunikation. 

 

Om IsiCom 

IsiCom er en unik specialiseret nordisk distributør inden for kategorierne headset, voice og video. Vi defineres fuldstændigt af vores kompetence og drivkraft for at skabe værdi for vores partnere. Vores specialitet ligger i hardware, der muliggør arbejde og samarbejde i en hybrid verden. Vores tilgang er, at hver enkelt person har ret til den bedst mulige oplevelse, når det kommer til kommunikation og samarbejde. 

Sammen med vores partnere og forhandlere leverer vi produkter til Norden, der forbedrer oplevelsen af at mødes og kommunikere på distancen. Vi er tilgængelige for alle, der har brug for vores hjælp, uanset om du er forhandler, slutbruger eller strategisk partner. 

Produkt tilføjet for at sammenligne.