IMPACT 860

1001176

EPOS IMPACT 860-headsettet er udviklet til professionelle, der kræver enestående lydkvalitet og komfort. Med dynamisk hovedtelefonteknologi og bredbåndslyd leverer det fordybende lydoplevelser til både kommunikation og multimediebrug. Headsettets MEMS-mikrofon, der er forbedret med EPOS AI-støjreducerende teknologi, sikrer, at din stemme transmitteres klart og tydeligt uden forstyrrelser fra baggrunden.

On-ear-hovedtelefonerne er designet til længere tids brug og er udstyret med ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum, der giver komfort hele dagen. Med USB-C-tilslutning tilbyder EPOS IMPACT 860 problemfri integration med en række forskellige enheder, hvilket sikrer pålidelige lydforbindelser, uanset om du sidder ved skrivebordet eller er på farten. Derudover indeholder headsettet intuitive kontroller til opkaldsstyring og lydstyrkejusteringer, så brugerne nemt kan styre deres lydoplevelse. Uanset om det er til professionel brug eller personlig fornøjelse, skiller EPOS IMPACT 860-headsettet sig ud med sin kvalitet, komfort og alsidighed.

  • Dynamisk lydkvalitet med bredbåndslyd
  • MEMS-retningsbestemt mikrofon med EPOS AI-støjreduktion
  • Ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum giver komfort hele dagen
  • USB-C-tilslutning for nem integration med enheder
  • Intuitiv betjening på enheden til effektiv lydstyring
Avanceret lydklarhed
Med en frekvensrespons på 20 - 20.000 Hz for lydoutput og 100 - 16.000 Hz for lydinput leverer EPOS IMPACT 860 krystalklar kommunikation og medrivende lydkvalitet, der sikrer, at hvert ord og hver tone høres med præcision.
Overlegen komfort
EPOS IMPACT 860 er designet med on-ear-hovedtelefoner og ørepuder i kunstlæder med hukommelsesskum og giver enestående komfort ved længerevarende brug, hvilket gør den perfekt til lange konferenceopkald eller multimediebrug.
Intelligent støjreduktion
Udstyret med EPOS AI-støjreduktionsteknologi og en MEMS-retningsbestemt bommikrofon minimerer dette headset effektivt baggrundsstøj, hvilket giver mulighed for uafbrudt fokus og klare samtaler, selv i støjende omgivelser.
Problemfri tilslutningsmuligheder
EPOS IMPACT 860 har et USB-C-tilslutningsinterface og et 1,85 m langt kabel og tilbyder nemme og pålidelige kabelforbindelser til computere og bærbar elektronik, hvilket sikrer sømløse lydoplevelser på tværs af enheder.
Forbedret brugerkontrol
Med intuitive kontroller til opkaldsstyring, dæmpning af mikrofonen og justering af lydstyrken kan brugerne ubesværet styre deres lydoplevelse, hvilket gør EPOS IMPACT 860 til et alsidigt værktøj til professionel og privat brug.
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Bærepose
Antal pr. pakke
1
Model
860
Mærke
EPOS
Produktlinje
EPOS IMPACT
Fabrikant
EPOS
Driftsmåde af mikrofon
MEMS-retningsorienteret
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Forbindelsesteknologi
Kablet
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Hovedtelefoner koptype
Lukket
Konnektivitetsinterfacer
USB-C
Styring
Mikrofon til/lyd fra
Tilgængelig mikrofon
Ja
Bredde ved forsendelse
5.5cm
Dybde ved forsendelse
21cm
Højde ved forsendelse
20.5cm
Vægt ved forsendelse
335g
Bredde
21.2cm
Dybde
6.6cm
Højde
18.5cm
Vægt
159g
Type
2 års garanti

Vad finns i förpackningen?

  • EPOS IMPACT 860
  • Bærepose, USB-C til USB-A adapter

Material

Produktblad
941,00 kr.
Ekskl. moms
EPOS
1001176
5714708009801
Produkt tilføjet for at sammenligne.