WH64 Dual Teams

1208674

Yealink WH64 Dual er et trådløst headset, der er designet til at opfylde kravene til moderne kommunikations- og multimedieapplikationer. Med sin dobbelte trådløse teknologi, der omfatter både DECT og Bluetooth 5.2, giver det mulighed for tilslutning til en række enheder, hvilket sikrer, at du forbliver forbundet i ethvert scenarie. Headsettet har Acoustic Shield Technology, som sammen med stereolydoutput og bred frekvensrespons giver klar lyd, hvilket gør det velegnet til både professionel kommunikation og personlig underholdning.

WH64 Dual er ergonomisk designet med henblik på komfort og bekvemmelighed og har en 280° drejelig bommikrofon, en LED-beskæftigelsesindikator og intuitive kontroller på enheden, så du nemt kan styre din lydoplevelse. Den lange batterilevetid med op til 195 timers standby og hurtig genopladning sikrer, at headsettet altid er klar, når du er det. Uanset om det er til brug i konferencer, personlige opkald eller kontinuerligt medieforbrug, er WH64 Dual-headsettet din ideelle følgesvend, der tilbyder både ydeevne og pålidelighed.

  • Trådløs DECT- og Bluetooth 5.2-teknologi giver alsidige tilslutningsmuligheder
  • Acoustic Shield Technology giver klar, støjisoleret lyd
  • Op til 195 timers standbytid med en hurtig genopladning på kun 1,5 timer
  • 280° drejelig mikrofon med LED-indikator for optaget lys til fleksibel brug
  • Omfattende kontrolsæt til styring af opkald og lyd uden at blive distraheret
Avancerede tilslutningsmuligheder
WH64 Dual er udstyret med både trådløs DECT- og Bluetooth-teknologi og tilbyder problemfri tilslutning til din computer, bærbare elektronik og konferencesystemer, hvilket sikrer pålidelig kommunikation uden begrænsninger fra ledninger.
Enestående lydklarhed
Med Acoustic Shield Technology og en bred frekvensrespons på 20 - 20.000 Hz leverer dette headset klar lyd, uanset om du er i gang med et opkald eller lytter til musik. Det binaurale on-ear-design og stereolydoutput forbedrer lytteoplevelsen og isolerer din samtale fra baggrundsstøj.
Intuitiv betjening
Med kontrolfunktioner til Bluetooth, opkald, mute, spornavigation, strøm, stemmeassistent og lydstyrke giver WH64 Dual dig omfattende kontrol over din lydoplevelse lige ved fingerspidserne. Denne nemme kontrol optimerer dit workflow og din interaktion med digitale enheder.
Langvarig batterilevetid
Headsettets genopladelige batteri giver op til 195 timers standbytid og en hurtig opladningstid på kun 1,5 timer, hvilket understøtter kontinuerlig tale og afspilning over både DECT- og Bluetooth-forbindelser. Det sikrer, at du holder forbindelsen og er produktiv hele dagen.
Holdbart og komfortabelt design
En 280° drejelig mikrofon og en LED-beskæftigelsesindikator er designet til både komfort og bekvemmelighed, så du kan justere mikrofonens position efter behov og signalere til andre, når du er i gang med et opkald. Headsettet har også høreværn, som beskytter dine ører ved lang tids brug.
Driftstid (op til)
48time(r)
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Base
Software-certificering
Certified for Microsoft Teams
Beskyttelse
Høreværn
Antal pr. pakke
1
Model
WH64 Dual
Mærke
Yealink
Produktlinje
Yealink
Fabrikant
Yealink
Trådløs teknologi
DECT / Bluetooth
Maks. driftsafstand
150m
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
På øret
Lydudgangsmodus
Stereo
Styring
Bluetooth
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
DECT / Bluetooth
1.818,00 kr.
Ekskl. moms
1208674
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.