Jabra Evolve2 85, Link380a MS Stereo Stand Black

28599-999-989

Jabras mål var at give dig mulighed for at få øjeblikkelig arbejdsro overalt. Resultatet er et headset med lyd i verdensklasse, Jabras hidtil avancerede digitale chipset og suveræn aktiv støjdæmpning baseret på digital hybridteknologi. Tag det på, og fordyb dig i dine tanker.

Jabra har videreudviklet Evolve-seriens busylight, så det kan ses fra alle retninger. Det røde lys tændes automatisk, når du er optaget på grund af et opkald eller et telefonmøde, og du kan også selv tænde det blot ved at trykke på en knap. Selv når der er masser af uro omkring dig, kan du altså være helt sikker på, at busylight beskytter dig mod alle afbrydelser fra alle vinkler.

Dette headset er udstyret med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højttalere samt Jabras avancerede digitale chipset og den AAC-codec, så musikken lyder bedre end nogensinde før.

En vigtig forudsætning for at kunne foretage problemfrie arbejdsrelaterede opkald er, at det er let at høre og forstå, hvad der bliver sagt. Derfor har Jabra gjort den fremragende opkaldskvalitet, der kendetegner Jabras verdensførende Evolve-serie, endnu bedre. Med hele ti mikrofoner og det avancerede digitale chipset, Jabra allerede har nævnt, er der garanti for imponerende kvalitet ved hvert eneste opkald. Når du endelig finder et headset, du bare ikke kan leve uden, er det godt at vide, at du heller ikke behøver leve uden det.

Jabra har foretaget biometriske målinger af flere hundrede hoveder for at opnå en perfekt konstruktion, som kan tilpasses enhver hovedstørrelse og -facon, tilføjet bløde ørepuder i hukommelsesskum, som gør headsettet utroligt behageligt at have på, og til sidst samlet det hele med slidstærke kvalitetsmaterialer.

Med dette headset får du meget mere end det, som emballagen umiddelbart antyder. Allerede før du tager det ud af æsken, får du en klar fornemmelse af, at der her er tale om en banebrydende teknologisk løsning, som er alenlangt foran alle andre headset. Og fordi Jabra altid har det ene øje rettet mod fremtiden, er der allerede firmwareopgraderinger og fordelspakker, som vil gøre det endnu bedre, i støbeskeen.

Takket være det strømlinede moderne design og en diskret skjult mikrofonarm, der giver opkald med professionel lydkvalitet, selv når den er foldet væk, kan du bruge dette headset overalt - uanset om du er på kontoret eller ej.

  • Mere effektiv støjreduktion end nogensinde før
  • Opkaldsteknologi med ti mikrofoner giver garanti for opkald med krystalklar lyd
  • Batterilevetid på 37 timer
Få ro til at tænke
Vores mål var at give dig mulighed for at få øjeblikkelig arbejdsro overalt. Resultatet er et headset med lyd i verdensklasse, vores hidtil mest avancerede digitale chipset og suveræn aktiv støjdæmpning baseret på digital hybridteknologi. Tag det på, og fordyb dig i dine tanker. Det er en helt ny standard.
Få arbejdsro i stressende omgivelser
Vi har videreudviklet Evolve-seriens busylight, så det nu kan ses fra alle retninger. Det røde lys tændes automatisk, når du er optaget på grund af et opkald eller et telefonmøde, og du kan også selv tænde det blot ved at trykke på en knap. Selv når der er masser af uro omkring dig, kan du altså være helt sikker på, at busylight beskytter dig mod alle afbrydelser fra alle vinkler. Det svarer så at sige til at være iført sit helt eget koncentrationsværn.
Større højttalere – smukkere lyd
Headsettet har kraftige 40-mm-højttalere, der holder lyden inde og støjen ude, digitalt chipset og sidste nye AAC-codec, så musikken lyder bedre end nogensinde før. Tålmodighed er en dyd, og her får du den lydoplevelse, du har ventet på.
Batteri på fuld tid
Når du endelig finder et headset, du bare ikke kan leve uden, er det godt at vide, at du heller ikke behøver leve uden det. Takket være vores avancerede batterieffektiviseringsteknologi er det lykkedes os at klemme hver en dråbe strøm ud af dette kraftfulde headset, og det har udmøntet sig i en brancheførende batterilevetid på hele 37 timer (det er igen det imponerende lille chipset, der spiller med musklerne). Og fordi vi tager højde for alting, er der selvfølgelig også en smart opladningsstander – bare for at være på den sikre side. Bare rolig – du kan regne med Evolve2 85 hele ugen.
Komfort i verdensklasse
Vi har foretaget biometriske målinger af flere hundrede hoveder for at opnå en perfekt konstruktion, som kan tilpasses enhver hovedstørrelse og -facon, tilføjet bløde ørepuder i hukommelsesskum, som gør headsettet utroligt behageligt at have på, og til sidst samlet det hele med slidstærke kvalitetsmaterialer. Det er komfort i en klasse for sig.
Tænk ud af boksen
Med dette headset får du meget mere end det, som emballagen umiddelbart antyder. Allerede før du tager det ud af æsken, får du en klar fornemmelse af, at der her er tale om en banebrydende teknologisk løsning, som er alenlangt foran alle andre headset. Og fordi vi altid har det ene øje rettet mod fremtiden, er der allerede firmwareopgraderinger og fordelspakker, som vil gøre det endnu bedre, i støbeskeen. Du har altså meget mere at glæde dig til.
Driftstid (op til)
37time(r)
Teknologi
Litiumion
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Inflight-adapter
Software-certificering
Certified for Microsoft Teams
Antal pr. pakke
1
Kompatibilitet
iPhone
Model
85 MS Stereo
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra Evolve2
Fabrikant
Jabra
Følsomhed
-35dbV/pascal
Maks. driftsafstand
30m
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Headset
Aktiv støjfjerning
Ja
Forbindelsesteknologi
Kablet
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
Fuld størrelse
Konnektivitetsinterfacer
3,5 mm jackstik
Støvisolering
Ja
Lydudgangsmodus
Stereo
Styring
Stemmeassistent
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
Bluetooth
TCO-certificeret
Ja
Bredde ved forsendelse
22.7cm
Dybde ved forsendelse
9.2cm
Højde ved forsendelse
18.85cm
Bredde
19.86cm
Dybde
7.73cm
Højde
16cm
Vægt
286g
Type
2 års garanti

Material

Produktblad
4.253,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
28599-999-989
5706991023299
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.