Jabra Evolve2 Buds USB-A MS

20797-999-999

Evolve2 Buds: lyd professionel - med blot et greb i lommen. Små, 100 % trådløse earbuds, udviklet til hybridarbejde.

Pitching fra køkkenet. Opkald fra kontorfællesskabet. Tilpasning af statusmøderne omkring den daglige hundeluftning. Med den rigtige teknologi kan du arbejde, uanset hvor dagen fører dig hen.

Evolve2 Buds er et lille stykke af dit professionelle kontor, som du kan have med i lommen. De er alt, hvad du har brug for - for at tage arbejdet med på farten, pænt pakket ind i et par små, 100 % trådløse earbuds.

  • Lyd professionel - med blot et greb i lommen
  • Flere muligheder
  • Vælg det rette værktøj
  • Jabra Multisensor Voice - i det fri
  • Dit hemmelige våben
  • Lille og perfekt udformet
  • De arbejder lige så hårdt som dig
  • Støjreduktion
  • Lyt lige efter et øjeblik
  • Beskyttelse af hørelsen
En god dag udenfor kontoret
Pitching fra køkkenet. Opkald fra kontorfællesskabet. Tilpasning af statusmøderne omkring den daglige hundeluftning. Med den rigtige teknologi kan du arbejde, uanset hvor dagen fører dig hen. Evolve2 Buds er et lille stykke af dit professionelle kontor, som du kan have med i lommen. De er alt, hvad du har brug for – for at tage arbejdet med på farten, pænt pakket ind i et par små, 100 % trådløse earbuds.
Flere muligheder
Du er midt i morgenmødet på din bærbare, da din mobil ringer. Skal opkaldet afvises? Eller skal du forlade morgenmødet? Med avanceret Bluetooth Multipoint er du ikke tvunget til at vælge. Brug dine earbuds til alle dine opkald. Hold forbindelsen til din bærbare og din smartphone. Få en praktisk notifikation, hvis der kommer et opkald på din mobil, imens du sidder i møde på din computer – så du kan skifte mellem dine enheder. Igen og igen.
Vælg det rette værktøj
Ikke alle earbuds er skabt ens. Vidste du, at nogle af dem – som Evolve2 Buds – rent faktisk er certificeret til apps som Google Meet, Microsoft Teams og Zoom?
I det fri
En gåtur kan ofte gøre noget godt for humøret, men sjældent for dine opkald. Det ville vi gerne løse, og derfor har vi skabt Jabra MultiSensor Voice . Det lyder måske kompliceret, men det eneste du behøver at vide er, at det åbner flere muligheder for, hvor du kan tage dit næste opkald.
Dit hemmelige våben
Man må ikke undervurdere fordelene ved den professionelle plug-and-play USB-adapter, der følger med Evolve2 Buds. Forestil dig, hvor ustoppelig du bliver, når du ikke længere skal sige "Hov, du faldt vist lige ud der!", hvert femte minut. For slet ikke at tale om den frihed, du får af, at du kan bevæge dig væk fra din computer. Tal du bare videre, imens du lister ud til kaffemaskinen.
Lille og perfekt udformet
Vi bruger vores kæmpe database med 62.000 ørescanninger og unikke, statistiske modelleringsmetoder til at skabe små earbuds, der føles som om, de er lavet specielt til dig. Det gælder også for Evolve2 Buds. Faktisk er de vores mindste 100 % trådløse earbuds til dato. Så ved du det, hvis du er en af dem, der ikke bryder sig om det klassiske kontor-headset-look.
De arbejder lige så hårdt som dig
Det ene opkald efter det andet – langt væk fra både kontor og stikkontakter. Her ville de fleste earbuds give op. Men de fleste earbuds er heller ikke skabt til hybridarbejde.
Tænke-tanke
Kontorfællesskaber. Afgangshaller i lufthavne. Hjemmekontoret i børnenes skoleferie. Det er ikke altid, man kan forvente ro omkring sig. Derfor har vi kombineret en behagelig og lydisolerende pasform med Active Noise Cancellation (ANC). Det betyder, at du altid kan finde et hjørne til dig selv – hvor du kan høre de tanker, du tænker.
Lyt lige efter et øjeblik!
Når det bliver din tur i køen, eller når der annonceres noget over højttalerne i lufthavnen – der vil altid være noget, du har brug for at høre. Derfor har vi lavet HearThrough, så du kan høre det hele ved at trykke på en knap.
Vi passer på dig
Hvis du sidder i opkald hele dagen, har du brug for at beskytte din hørelse. Vi er en del af en virksomhed, der står for lydteknologier i både professionel-, forbruger- og medicinsk kvalitet. Så når det handler om at forebygge høreskader, kan du stole på os.
Jabra MultiSensor Voice giver dig professionel opkaldskvalitet på farten
Jabra MultiSensor Voice giver dig professionel opkaldskvalitet på farten.
Driftstid (op til)
8time(r)
Teknologi
Litiumion
Farve
Sort
Farvekategori
Sort
Udstyr inkluderet
Opladningsetui
Software-certificering
Certified for Microsoft Teams
Beskyttelse
Vindbeskyttelse
Antal pr. pakke
1
Kompatibilitet
iPhone
Model
MS
Mærke
Jabra
Produktlinje
Jabra Evolve2 Buds
Fabrikant
Jabra
Intelligent assistent
Alexa
Internet of Things (IoT) kompatibel
Ja
Maks. driftsafstand
20m
Anbefalet brug
Transportabel elektronik
Type
Ægte trådløse øretelefoner
Aktiv støjfjerning
Ja
Forbindelsesteknologi
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hovedtelefoner øredelstype
I øret
Impedans
16ohm
Konnektivitetsinterfacer
USB-A via Bluetooth adapter
Støvisolering
Ja
Lydudgangsmodus
Stereo
Styring
Stemmestyring
Tilgængelig mikrofon
Ja
Trådløs teknologi
Bluetooth
TCO-certificeret
Ja
Bredde ved forsendelse
11.5cm
Dybde ved forsendelse
4cm
Højde ved forsendelse
13.7cm
Type
2 års garanti

Vad finns i förpackningen?

  • Jabra Evolve2 7 MS
  • Opladningsetui, 3 par EarGels, Jabra Link 380a USB Adapter

Material

Produktblad
1.950,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
20797-999-999
5706991026542
Other customers also bought:
Produkt tilføjet for at sammenligne.