Jabra Perform 45 Mono Headset

5101-119

Jabra Perform 45 er et let og diskret Bluetooth monoheadset med op til 20 timers Tryk for at tale-tid, så butiksmedarbejderne kan være på hele tiden.

  • Krystalklar lydkvalitet
  • Push-to-Talk funktion
  • Holdbart, intuitivt design
  • Batteri og trådløs rækkevidde
  • Fuldt fokus på kunden
Tag styringen
Medarbejderne er limen, der holder hele butikken sammen. Mangler der noget på hylderne? Den klarer I. Er det spildt noget? Ingen problem. Den sidste størrelse 36 sidder på mannequinen? Ikke ret længe. I er kundernes sande helte. Vi klarer bare teknikken.
Service med et smil
Et tungt og klodset headset er bare i vejen, uanset om du betjener kunder, sidder ved kassen eller rydder op på lageret. Perform 45 er designet til at være anderledes. Først og fremmest passer det perfekt og diskret rundt om dit foretrukne øre, så du altid virker tilgængelig for kunderne. Det kommer med tre størrelser EarGels , så du kan finde den perfekte pasform, og fordi det kun vejer 18 g, letter det selv de længste vagter. Med Perform 45 er du altid klar til at hjælpe både dine kolleger og dine kunder.
Kun én gang
9 ud af 10 butiksansatte fortæller, at støj er en konstant udfordring. Den avancerede ultra-støjreducerende mikrofon i Perform 45 fjerner op til 80 % af baggrundsstøjen fra din side, så dine kolleger hører dig korrekt første gang – og du slipper for at gentage dig selv. Og fordi god kommunikation går begge veje, er højtaleren optimeret til taleklarhed. Så du også kan høre dem. Det er forskellen mellem " tre sko " og " træsko ".
"Oprydning ved reol 5"
Uventet eftermiddagstravlhed. "Øh, undskyld! Har I den her i turkis?" Småbørn på afveje. Der er masser af gange hver eneste dag, hvor du har brug for at tale med dine kolleger i en fart . Med Tryk for at tale* kan du bogstaveligt talt trykke på en knap på dit headset og tale. Og det samme kan dine kolleger. Så kan I arbejde sammen som et team og levere jeres bedste kundeservice. *Fungerer med førende platforme som Microsoft Teams Walkie Talkie og Zebra Workforce Connect direkte fra kassen.
En driftssikker kollega
For sådan et lille headset er batteriet i Perform 45 ganske imponerende. Det giver dig op til 20 timers Tryk for at tale, så du kan kommunikere med dine kolleger gennem hele din vagt, eller op til 8 timer, hvis du kun bruger det til opkald. Og til "jeg viser dig lige, hvor de er" situationer, har du en trådløs rækkevidde på 100 m, så du kan efterlade din enhed ved kassen, mens du hjælper kunden, uden at skulle være nervøs for at miste forbindelsen.
Fuldt fokus på kunden
Med dagens forventninger til kundeservice kan det være en udfordring at hjælpe kunderne. Du har derfor ikke behov for, at dine kollegers Tryk for at tale-beskeder distraherer dig. Når du aktiverer Face2Face-tilstand ved at løfte mikrofonarmen op på Perform 45, deaktiverer du øjeblikkeligt al indgående lyd, så du kan give kunden din fulde opmærksomhed. Når du efterfølgende er klar til at tale med dine kolleger på ny, skal du bare trække mikrofonarmen ned igen. <!-- *Face2Face-tilstand kan deaktiveres i Jabra Direct. -->.
Tryk for at tale-knap til øjeblikkelig kommunikation på førende platforme
Tryk for at tale-knap til øjeblikkelig kommunikation på førende platforme.
Driftstid (upp till)
8time(r)
Teknik
Litiumion
Färg
Sort
Färgkategori
Sort
Inkluderade tillbehör
USB-C til USB-A kabel (1,2 m)
Skydd
IP54
Förpackad kvantitet
1
Modell
45
Märke
Jabra
Produktlinje
Jabra Perform
Tillverkare
Jabra
Kommunikationsteknologi
NFC
Kompatibel med Internet of Things (IoT)
Ja
Känslighet
-42dbV/pascal
Max manöveravstånd
100m
Rekommenderad användning
Transportabel elektronik
Typ
Headset
Anslutningsteknik
Trådløs
Frekvensrespons
20 - 20000Hz
Hörlurar, Ear-Parts-typ
I øret
Hörlursmontering
Over øret-montering
Impedans
32ohm
Ljudutgångsläge
Mono
Reglage
Push to Talk (PTT)
Tillgänglig mikrofon
Ja
Trådlös teknik
Bluetooth
Emballagets bredd
16.3cm
Emballagets djup
2.85cm
Emballagets höjd
10.8cm
Bredd
10.9cm
Djup
2.7cm
Höjd
6cm
Vikt
18g
Typ
2 års garanti

Vad finns i förpackningen?

  • Jabra Perform 45
  • 3 par EarGels, USB-C til USB-A kabel (1,2 m)

Material

Produktblad
964,00 kr.
Ekskl. moms
Jabra
5101-119
5706991027723
Produkt tilføjet for at sammenligne.