Neat Center 360

NEATCENTER-SE

Neat Center, 360 graders kameravisning, gør det muligt at holde mødedeltagerne i fokus, uanset hvad de selv fokuserer på i rummet.

Fleksibel montering betyder, at den passer ind i ethvert rum, placer den på et bord eller hæng den fra loftet.

(Neat Center kræver en hovedenhed i rummet; Neat Bar, Neat Bar Pro, Neat Board eller Neat Board 50)

Neat Center, en videokonferenceenhed, er designet til at omdanne ethvert mødelokale til et knudepunkt for klar kommunikation og samarbejde. Med det integrerede 16-mikrofon-array opfanges deltagernes stemmer klart og tydeligt, hvilket sikrer, at alle bidrag bliver hørt. Enhedens netværksfunktioner, herunder både Wi-Fi- og Ethernet (PoE)-forbindelser, giver sammen med USB-C-understøttelse fleksible opsætningsmuligheder til enhver rumkonfiguration.

Neat Center har også tre 8,0 megapixel-kameraer, der leverer 1080/30p high-definition video med et 360° synsfelt, automatisk indramning af personer og støjreduktion. Disse videofunktioner sikrer, at alle deltagere ses tydeligt, hvilket gør fjernmøder mere engagerende og produktive. Derudover sikrer enhedens miljømæssige tilpasningsevne med et bredt driftstemperatur- og fugtighedsområde pålidelig ydeevne i alle kontormiljøer.

Neat Center er designet med den moderne arbejdsplads i tankerne og kombinerer æstetisk appel med funktionel ekspertise. LED-ringen og accelerometeret giver ikke kun visuel feedback og enhedens status, men bidrager også til enhedens slanke, professionelle look. Uanset om det drejer sig om små teammøder eller store bestyrelsesmøder, er Neat Center den omfattende løsning til overlegne videokonferenceoplevelser.

  • 16-mikrofon-array til overlegen lydoptagelse
  • Trådløs og Ethernet (PoE)-tilslutning til fleksibel installation
  • Tredobbelte 8,0 megapixel-kameraer med 360°-visning giver omfattende rumdækning
  • 1080/30p videoopløsning giver skarpe, klare konferencebilleder
  • Indbyggede funktioner som støjdæmpning og automatisk indramning af personer forbedrer mødekvaliteten
Avanceret lydklarhed
Med et integreret 16-mikrofon-array sikrer Neat Center, at alle stemmer i rummet høres med krystalklar klarhed, hvilket gør den ideel til professionelle konferencemiljøer.
Problemfri tilslutningsmuligheder
Med både Ethernet (PoE) og trådløs Wi-Fi samt USB-C-tilslutning tilbyder Neat Center alsidige netværksløsninger, der lever op til kravene i moderne arbejdsmiljøer.
Video i høj opløsning
Neat Center er udstyret med tre 8,0 megapixel-kameraer og understøtter 1080/30p-videotilstande og leverer videokonferencer i høj kvalitet med et 360° synsfelt, automatisk indramning af personer og støjreduktion for en fordybende mødeoplevelse.
Intelligent design
Den indbyggede LED-ring og accelerometeret bidrager ikke kun til det æstetiske udtryk, men forbedrer også funktionaliteten ved at angive enhedens status og retning, så den fungerer optimalt.
Robust miljømæssig tilpasningsevne
Neat Center er designet til at fungere inden for en bred vifte af temperaturer (0 °C til 35 °C) og luftfugtighed (10 - 90 % RH) og er bygget til at fungere pålideligt i forskellige arbejdsmiljøer.
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Model
Center
Mærke
Neat
Produktlinje
Neat
Fabrikant
NEAT
Type
16-mikrofon-array
Bredde
8.4cm
Dybde
8.4cm
Højde
29.7cm
Vægt
1.47kg
Type
Netværksadapter
Konferencesystem, type
Videoconference-enhed
Type
Digitalt videokamera
15.505,00 kr.
Ekskl. moms
NEAT
NEATCENTER-SE
Produkt tilføjet for at sammenligne.