Neat Pad - Controller / Scheduling Display

NEATPAD-SE

Neat Pad er en enkel og elegant touchskærm, som du kan bruge til at styre dine møder eller vise ledige lokaler uden for lokalet. Med sit slanke design, inklusive den ideelle skærmvinkel til problemfri interaktion og visning, passer Neat Pad smukt ind overalt, uanset om den er placeret på et bord, en væg eller en stolpe. Takket være kun ét Power over Ethernet-kabel løber Neat Pad heller aldrig tør for batteri. Den er altid tændt, klar til at du kan gå i gang.

  • Tilgængelighed af værelser
  • Kontrol af møder
  • Enkel opsætning
  • Virker bare
  • Dobbelt enhed
  • Ingen grund til at trække kabler på tværs af lokalet
  • Trådløs deling med ét klik, der virker hver gang
Tilgængelighed af lokaler
Du kan installere Neat Pad uden for dit mødelokale for at få optimal lokalestyring. Konfigurer Neat Pad som et planlægningsdisplay til dine Zoom Rooms eller et panel til dine Microsoft Teams-lokaler, eller implementer endda Neat Pad for at gøre dine ikke-video-aktiverede mødelokaler bookbare, forudsat at du har den relevante platformlicens. Du kan booke rummet med det samme uden at skulle gå gennem dine andre kalendersystemer, og integrerede LED-indikatorer viser rummets tilgængelighed på et øjeblik, selv nede fra en korridor.
Kontrol af møder
Som controller giver Neat Pad dig mulighed for hurtigt at starte dine møder og dele din skærm med blot ét tryk. Konfigurer Neat Pad som en controller til dine Zoom Rooms eller konsol til dine Teams-rum. Det giver dig også mulighed for at invitere deltagere, gøre dem lydløse om nødvendigt eller optage dine møder. Og når den er tilsluttet et tredjeparts Zoom Rooms-system, erstatter den ikke kun en konventionel tablet-controller, men tilbyder også overlegne funktioner.
Enkel opsætning
Neat Pad leveres med et væg- og sidebeslag, så det er nemt for alle at installere og sætte op. Brug vægbeslaget til at fastgøre Neat Pad på væggen i dit mødelokale. Med sidebeslaget kan du fastgøre Neat Pad til kanten af din dørkarm eller stolpe. Takket være kun ét Power over Ethernet-kabel er Neat Pad altid klar til brug.
Fungerer bare
Når Neat Pad er konfigureret som en controller, sikrer den, at ethvert mødelokale altid er klar. Du kan tilføje flere Neat Pads, så alle har adgang til betjeningen fra alle steder omkring bordet. Og i en kommende softwareudgivelse vil Neat Pads to indbyggede mikrofoner give mulighed for forbedret lydoptagelse på alle Neat-systemer.
Dobbelt enhed
Neat Pad har en optimal skærmvinkel for nem visning og interaktion. Uanset om den placeres på et bord eller en væg for at styre dine møder eller vise ledige lokaler uden for lokalet, gør det slanke design, at den kan passe ind overalt.
Ingen grund til at trække kabler på tværs af lokalet
Kun ét kabel til strøm og Ethernet eller tilslutning via Wi-Fi. Sættes i enhver stikkontakt.
Trådløs deling med ét klik, der virker hver gang
De integrerede ultralydshøjtalere udmunder i alle hjørner af rummet for at sikre pålidelig parring af enheder fra tredjeparts Zoom Rooms-systemer.
Farvekategori
Sort
Antal pr. pakke
1
Mærke
Neat
Produktlinje
Neat Pad
Fabrikant
NEAT
Type
8" berøringsskærm
Bredde
19.8cm
Dybde
4.2cm
Højde
12.7cm
Vægt
520g
Type
Netværksadapter
Type
1 års garanti
Konferencesystem, type
Videoconference-enhed
5.639,00 kr.
Ekskl. moms
NEATPAD-SE
Produkt tilføjet for at sammenligne.