Neat Board - 65" Collaboration & Touch Screen Device

NEATBOARD-SE

Neat Board er den komplette mødelokalepakke til Zoom eller Microsoft Teams i en enkel og elegant alt-i-en enhed. Med sin 65-tommer multi-touch-skærm, kraftfulde lydsystem og et alsidigt vidvinkelkamera sikrer Neat Board, at du ser og hører alting så levende tæt på, at det næsten er, som om dem på skærmen er lige der i rummet med dig. Udover videokonferencer og trådløs indholdsdeling giver Neat Board din fantasi frit løb takket være noter og whiteboard, og kommer med Neat Marker, hvilket betyder, at du ikke engang behøver at røre skærmen med fingrene.

Neat Board er den komplette mødelokalepakke til Zoom eller Microsoft Teams i en enkel og elegant alt-i-en-enhed. Med sin fordybende 65-tommers multi-touch-skærm, kraftfulde lydsystem og et alsidigt vidvinkelkamera sikrer Neat Board, at du ser og hører alt så levende og tæt på, at det næsten er, som om dem på skærmen er lige der i lokalet sammen med dig. Ud over videomøder og trådløs deling af indhold giver Neat Board din fantasi frit spil takket være kommentarer og whiteboarding og leveres med Neat Marker, hvilket betyder, at du ikke engang behøver at røre skærmen med fingrene.

  • Zoom-i-en
  • Enkel opsætning
  • Fungerer bare
  • Sæt dit præg
Zoom-i-en
Neat Board er den komplette Zoom Rooms-pakke i en enkel og elegant alt-i-én-enhed. Med sin imponerende 65" multi-touch-skærm, kraftfulde lydsystem og alsidige vidvinkelkamera giver Neat Board dig en Zoom Rooms-oplevelse ud over videomøder og trådløs indholdsdeling ved at muliggøre kommentarer og whiteboarding.
Enkel opsætning
Neat Board er designet til at levere alt, hvad du har brug for i dit Zoom Room i dag, og giver dig frihed og fleksibilitet til at samarbejde, som du vil i fremtiden. Det er også nemt at sætte op med kun ét kabel og et valg mellem enten en gulvstander med valgfri hjul, vægmontering eller bordstander.
Fungerer bare
Neat Board reagerer på din tilstedeværelse og vågner automatisk i det øjeblik, du træder ind i rummet. Med et enkelt tryk kan du trådløst dele din skærm, starte et møde eller markere noget. Den store multi-touch-skærm er perfekt til at lave noter, organisere tanker og give hurtig visuel feedback, uanset om folk er lige der i lokalet eller på video.
Lav din markering
Neat Board leveres med et par Neat Markers, så to personer kan skitsere eller markere noget på samme tid. Neat Marker leverer den helt rigtige mængde friktion til whiteboarding og opmærkning. Den fastgøres magnetisk til Neat Marker-holderen, som også fungerer som kabelstyring. Neat Marker er passiv, så du behøver ikke at sætte den op eller oplade den.
Diagonal størrelse
65tommer
Diagonal størrelse (metrisk)
165.1cm
Teknologi
TFT aktiv matriks
Antal pr. pakke
1
Mærke
Neat
Produktlinje
Neat Board
Fabrikant
NEAT
Type
5-mikrofon-array
Type
Højtaler(e)
Bredde
147.6cm
Dybde
10.4cm
Højde
93.1cm
Type
Netværksadapter
Konferencesystem, type
Videoconference-enhed
Type
Digitalt videokamera
42.568,00 kr.
Ekskl. moms
NEAT
NEATBOARD-SE
Produkt tilføjet for at sammenligne.